Align is een uniek programma om vloeiend te worden in de taal van de sterren. Wil je in contact komen met jouw essentie, potentie en zielsmissie?
Is voor jou de tijd aangebroken om echt voor jezelf te gaan kiezen? Join Align!
As above, so below. As the universe, so the soul.
– Hermes Trismegistus 
Welkom bij Align
Met de Align ontdek je het goud dat jij al die tijd al in handen had. Je wordt herinnerd aan jouw enorme potentieel, en we doen dat door de eeuwenoude taal van de astrologie. Ik heb al honderden mensen door een transformatie zien gaan door deze nieuwe inzichten. Hiernaast is Align de meest uitgebreide en heldere online cursus over astrologie in Nederland in België. Zonder urenlang in de boeken te zitten of eindeloos rijtjes uit je hoofd te leren doe je supersnel nieuwe kennis op. 
Herken je dit?
 • Je bent al met een persoonlijke ontwikkelings-reis begonnen, maar vind het lastig om in de kern te vatten wat jouw potentie is. Je weet wel wat goed gaat, maar vraagt je af op welke gebieden je echt mag gaan stralen.
 • Eigenlijk weet je dat je meer in je eigen kracht mag gaan staan, maar toch krijg je te maken met patronen als people pleasing of wil je iedereen te vriend houden.
 • Je bent op zoek naar hoe je jouw werk in lijn kan brengen met je missie in dit leven - of bent al wel goed bezig,  maar vraagt je af hoe je je werk nu tot droomcarrière kan transformeren.
 • Je hebt al wel de stap genomen naar de juiste baan, maar het stroomt financieel nog niet zo als je had gehoopt.
 • Je houdt alle ballen en in de lucht en combineert van alles, maar vindt het lastig om een duidelijke focus te kiezen.
 • Je voelt je een beetje verdwaald in je spirituele reis. Er is zóveel, maar wat gaat het nu echt voor jou doen?
Wat astrologie voor jou kan betekenen
 • Een liefdevolle en gezonde relatie met jezelf ontwikkelen. Wat je eerst zag als valkuil of tekort zal je nu kunnen zien als een unieke eigenschap of zelfs een talent.
 • Je hoeft jezelf niet meer met anderen te vergelijken; want jouw essentie is uniek. In plaats van die essentie weg te stoppen kan je nu beseffen dat je goud in handen hebt.
 • Je gaat heldere keuzes maken en hoeft niet meer eindeloos te gaan wikken en wegen, omdat je weet welke keuzes in lijn liggen met je authentieke zelf.
 • Je wordt je bewust van hoe je kan gaan stralen in je carrière, geweldige kansen naar je toetrekt en daar ook financieel de vruchten van plukt.
 • Je gaat op een andere manier kijken naar je relaties - door helemaal jezelf te kunnen zijn trek je gezonde relaties en vriendschappen in en weet je wie er bij je past.
 • Je begrijpt waar slechte gewoontes en persoonlijke uitdagingen vandaan komen, dit geeft je ook de kracht om ermee te breken. 
Dit is de nieuwe manier
Welkom bij de online astrologieschool die klare taal met diepgang combineert. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden, met een eindeloos groeiende basis aan content en lessen. Ik laat je zien hoe je astrologie kan gebruiken om 100% in lijn te gaan leven met je essentie, en welke schitterende dingen hieruit voort kunnen komen. 

Wil je dieper in je relaties duiken? Je spirituele ontwikkeling begrijpen? Of juist beginnen bij het begin en leren een pro te worden in je astrologische duidingen? Begin waar je wil!
Over Nora Gosselink 
Nora is erkend astroloog (Astrologische Vakvereniging) en heeft een achtergrond als historica en literatuurwetenschapper. Ze combineert eeuwenoude wijsheden met wat we vandaag de dag goed kunnen gebruiken. Ze staat bekend om hoe ze een nuchtere levenshouding en spiritualiteit weet te verbinden. 

Binnen de spirituele wereld was astrologie de taal die gelijk tot haar sprak. Na jaren geworsteld te hebben met een depressie en een burn-out leerde de taal van de sterren haar zelfrespect, zelfliefde en een sterk zelfbewustzijn te ontwikkelen. Dat heeft geleid tot een bruisend leven dat in het teken staat van gemak en flow, succesvol zijn in haar zelfgecreëerde droombaan, en rijke relaties met anderen. Op het moment dat je contact met je essentie oersterk wordt, is het heel makkelijk om te zien wat jouw pad is, gelooft ze. 

Nora hielp al honderden anderen met hun potentie leren kennen door middel van astrologie. Haar klanten ontwikkelden een positief zelfbeeld, besloten hun day-to-day job op te zeggen om hun dromen achterna te gaan, bouwden na jarenlang twijfelen aan geweldige liefdesrelaties. Als je je eenmaal realiseert hoeveel je in je mars hebt en welke keuzes jouw unieke potentie dienen, trek je razendsnel je dromen aan.
Alles inbegrepen
Met astrologie zijn er eindeloos veel onderwerpen om te bespreken. Van de meest aardse zaken: als wat jouw droombaan is of wie de perfecte partner voor je is, naar het spirituele deel, het vinden van heling en het begrijpen van vorige levens. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:
De astrologiecursus
Alle basiskennis die je nodig hebt om je eigen geboorteprofiel te begrijpen; aan het einde benader je een astrologisch profiel zelfverzekerd en is het geen hocuspocus meer. Hierna heb je alle kennis op zak om zelf aan de slag te gaan met astrologie.

1. De betekenis van de tekens van de dierenriem in de astrologie. Hoe jouw energie en karakter werkt.
2. Werken met de planeten en wat ze te betekenen hebben. Talenten, potentie, wat er op je pad komt, missie. 
3. De astrologische huizen. Waar je focus naar uit mag gaan en belangrijke thema's.
4. Werken met aspecten. Ontdek de levensgebieden waar het gemakkelijk stroomt en waar je blokkades tegenkomt - en hoe ze te overwinnen.
5. De astrologische synthese. In dit onderdeel leer ik je de fijne kneepjes van het astrologische vak, waar je vaak vastloopt als je astrologie leert door zelfstudie. Hier vindt de magie plaats! 
De masterclasses
Hier vind je 14 video-opnames (en dit bestand blijft groeien!) waarin je je compleet kan onderdompelen in een astrologisch onderwerp. Ik nam masterclasses op over alle planeten en alles wat je ervan moet weten, maar ook over onderwerpen als je helingsproces, zielsmissie en droomcarrière. Dit wordt de komende maanden nog uitgebreid met masterclasses over relatieastrologie, geldzaken in je horoscoop en astrologie inzetten om te manifesteren!
Maandelijkse voorspelling en gunstige datum
Voor de start van iedere maand praat ik je door de maand heen en staan we stil bij de belangrijkste astrologische veranderingen en hoe je hier je voordeel mee kan doen. We hebben het over de belangrijkste transits van de maand en hoe ermee te werken. Ook deel ik je de beste datum van deze maand - waarop de sterren gewoonweg gunstig staan. De beste datum om iets bijzonders of belangrijks te ondernemen dus!
Alles wat je wil weten over de nieuwe en volle maan
Ik bespreek iedere maand de betekenis van de volle en nieuwe maan die dan plaatsvinden. Werken met de maan kan je enorm helpen in je eigen groeiproces! Ik vertel je welke thema's naar voren komen en leer je hoe je kan werken met de voordelen en uitdagingen van de nieuwe en volle maan. Ook geef ik je tips voor activiteiten om te ondernemen, fijne rituelen om uit te voeren, intenties om te zetten, etc. Iedere maand ontvang je twee video's en uitgeschreven boodschappen. 
Maandelijkse Q&A
Iedere maand duiken we in een specifiek onderwerp. Voor oktober, als de zon in Weegschaal loopt, zal dat de astrologie van relaties zijn. Je kan voor deze Q&A je vragen insturen; grote kans dat ik jouw voorbeelden bespreek tijdens de sessie. Zo kan ik je uitleggen welk type persoon bij je past, waar je op kan letten tijdens het daten of wanneer er een gunstige periode in jouw liefdesleven aanbreekt... Iedere maandelijkse Q&A heeft een ander thema: in november hebben we het over geldzaken en money mindset.
De onderwerpen
Vervullende relaties
Relaties zijn de spiegel van je binnenwereld. Ontdek wat je nodig hebt in relaties, wie er bij je past en wat je waard bent. Door te begrijpen wat een relatie voor jou succesvol maakt blaas je bestaande relaties nieuw leven in. 
Zielsmissie ontdekken
Jouw missie in dit leven staat in de sterren geschreven. Door je er bewust van te worden raak je in een spirituele stroomversnelling en vind je houvast en richting. 
Droomcarrière bouwen
Je ontdekt je passies, unieke talenten, potentieel en kansen. Astrologie laat je niet alleen je ideale baan zien, maar ook welk werkverband en werkomgeving voor jou perfect zijn.
Financiële overvloed
Wat staat er op financieel vlak voor jou in de sterren geschreven en wanneer komen er fantastische kansen naar je toe? Je ontdekt jouw financiële strategie en de juiste timing om te groeien.
Wanneer je je nu aanmeldt, krijg je toegang tot...
 • Vier modules over de dierenriem (elementen, polariteiten, kruizen), alle planeten, de astrologische huizen, aspecten en technieken
 • Een uitgeschreven vooruitzicht voor deze maand 
 • Een video over het maandvooruitzicht
 • De beste astrologische datum om te gebruiken deze maand 
 • Uitgeschreven duidingen over de volle en nieuwe maan van aankomende maand, wat ze voor jou kunnen betekenen en waar je rekening mee kan houden
 • 14 videomasterclasses van 60 tot 90 minuten waar we diepte in gaan - over planeten, asteroïden, voorspellingen, etc.
 • Een platform met een discussieforum en de mogelijkheid om al je vragen aan Nora te stellen
Ervaringen


2 termijnen
265
1 termijn
499
4 termijnen
135
Maandelijkse extra's
 • Iedere maand een live Q&A met Nora waarin ze duikt in de charts van de deelnemers - mogelijkheid om een vraag te stellen over iets waar jij nu tegenaan loopt of inzicht kan gebruiken, zoals relaties, carrière of missie
 • Een maandelijkse video over de astrologische maandvoorspelling en hoe je het maximale uit de invloeden kan halen
 • Video's over de nieuwe- en volle maan van de maand; tips en rituelen om uit te voeren
 • Een groeiend bestand aan online lessen en nieuwe masterclasses over specifieke onderwerpen (zoals geld & astrologie of manifesteren met astrologische plaatsingen)
 • Iedere maand een geweldige datum waarop de sterren je helpen je intentie waar te maken
Waarom Align?
Nora begon met haar astrologische reis door zichzelf de kennis aan te leren. Een proces van jarenlang zoeken naar goede teachers en meer dan honderd boeken lezen. Uiteindelijk leerde ze van verschillende astrologische leraren over de hele wereld om uiteindelijk haar kennis samen te brengen in haar praktijk. Zelf heeft ze oog voor alle astrologische tradities: de pyschologische astrologie, spirituele astrologie, evolutionaire astrologie, en meer. 

Align zorgt ervoor dat jij niet meer hoeft te zoeken. Je krijgt toegang tot de belangrijkste inzichten die Nora in haar studieproces opdeed en hebt jarenlange astrologische kennis beschikbaar at your fingertips. Het programma wat ze zelf had kunnen gebruiken toen ze haar astrologische reis begon - en ervoor zorgt dat je in topsnelheid een pro wordt in je astrologische kennis - en dus ook je persoonlijke ontwikkeling.

Voorbeeldvideo uit de cursus

Een voorbeeldvideo uit de cursus (fragment uit module over planeten - video over de sociale planeten, Jupiter en Saturnus)
Veelgestelde vragen
Is dit programma te zien als een opleiding tot professioneel astroloog?
Goede vraag. 'Astroloog' is geen beschermde titel, dat betekent dat iedereen zich in principe zo mag noemen en diensten kan aanbieden. Zo zijn er cursussen van een maand die je beloven op te leiden tot professioneel astroloog, maar ook opleidingen van 4 à 5 jaar. 

Dit programma kan je gebruiken voor je eigen plezier en ontwikkeling, maar als je de stof serieus bestudeert en ermee oefent, biedt het een uitstekende basis om in de toekomst professioneel aan de slag te gaan als astroloog. Als je deze ambitie hebt, neem dan vooral even contact met me op, dan kan ik met je meekijken naar je leerproces en je adviseren over waar je nog meer aandacht aan mag besteden. 
Is dit programma ook iets voor mij als ik al veel kennis van astrologie heb/een beginner ben?
Het programma is zo ingericht dat je kan starten bij wat jou interesseert. Als je dus nog geen kennis hebt van astrologie, kan je beginnen met het begin (de basiscursus) en neem ik je mee in alle stappen om een horoscoop te duiden. Daarna kan je je vrij verdiepen in jouw favoriete onderwerpen door losse masterclasses te volgen.

Ook als je al veel kennis hebt van astrologie is het programma waardevol vanwege het grote en groeiende bestand aan masterclasses over geavanceerde onderwerpen. Zo komen ook complexere elementen aan bod, zoals aspecten, voorspeltechnieken en asteroïden. Daarnaast kan het heel fijn zijn om je kennis op te frissen met de basiscursus als je autodidact bent. Zo weet je zeker dat je een kloppend stappenplan volgt tijdens het duiden en kan je je technieken verder verscherpen.
Met welke levensthema's en uitdagingen kan astrologie me helpen?
Wat zo bijzonder is aan jouw geboortehoroscoop is dat het werkt als een blauwdruk van jouw ziel en aardse leven. Dat betekent dat het jou zo compleet mogelijk vangt en je aan de hand van je horoscoop uitspraken kan doen over praktisch alle aspecten van je leven. Zo is het een tool die je kan gebruiken om meer inzicht te krijgen in je relaties, carrière, emotionele en fysieke welzijn en spirituele ontwikkeling, maar kan astrologie ook hele specifieke uitspraken doen. Bijvoorbeeld over tegen welke belemmerende overtuigingen je aanloopt, hoe jouw middelbareschooltijd was of welke studie goed bij je past. Je kan het zien als een complete handleiding.

Astrologie laat je zien wat jouw potentie is en hoe je het beste van die potentie kan maken. Het nodigt je aan weer in je kracht te gaan staan en je leven zo in te richten dat je echt kan shinen. Zo hebben astrologische inzichten voor mij en mijn klanten geslaagde relaties, succesvolle carrières en een gelukkig en purposefull leven tot stand gebracht. 
Wat is het verschil met jouw eerdere Iris membership?
Iris, mijn membership, was erop gebouwd om iedere maand een beetje nieuwe astrologische kennis te delen en je uit te nodigen om te werken met de invloed van de maan. Align is daarentegen een programma waar ik al mijn passie en kennis in heb gegoten. Als je houdt van mijn werk en stijl als astroloog dan ga je hier alles vinden wat je zoekt. Met dit programma ontwikkel je je tot een expert in de kunst van het astrologisch duiden en leer je je eigen horoscoop volledig te belichamen (als je dat doet gaat er zoveel stromen in je leven!).

Align biedt je de mogelijkheid om op jouw eigen tempo een uitgebreide astrologiecursus te volgen, het geeft je urenlang kijkmateriaal om je te verdiepen in de onderwerpen die jou nu aanspreken, maandelijkse astrologische updates en advies, hiernaast kan je als deelnemer direct astrologisch advies van mij ontvangen. Waar Iris dus 'leuk voor erbij' was, is Align een compleet leertraject met veel bonussen en astrologische adviezen om direct in te zetten. 
Wat onderscheid Align van de andere cursussen over astrologie?
Bij Align kan je op je eigen tempo en wanneer je wil door de stof gaan die je aanspreekt. Ook hanteer ik een praktische en moderne benadering van astrologie: geen ouderwetse begrippen, maar juist zo gebracht dat je de lessen hier en nu in je eigen leven kan toepassen. Dus als je zin hebt in een intensieve studie astrologie biedt Align je dat, als je liever wanneer je wil eens alles begrijpt van relaties of spiritualiteit volgens de astrologie kan je het programma ook zo volgen.

Veel mensen die gepassioneerd zijn over astrologie volgen een korte opleiding bij een HBO- of MBO-opleidingsinstituut. Ik krijg vaak terug dat deze opleidingen schools en saai kunnen zijn, in principe kan je de kennis die je erin vindt ook gewoon terugvinden in een boek over astrologie. Dit programma schrijft je geen 100 pagina's aan leeswerk of opdrachten voor, bijna alles is terug te kijken of terug te luisteren. Ook komt mijn eigen stijl als astroloog naar voren in Align. Ik ben vooral psychologisch astroloog - wat betekent dat ik op een praktische manier kijk naar je persoonlijke ontwikkeling en welzijn, en combineer dit met evolutionaire astrologie, een meer spirituele benadering.
Wat kan je met astrologie als toch alles al vaststaat bij je geboorte?
Zo benader ik astrologie zelf niet. Astrologie laat je de potentie zien die al in jouw schuilt, nu is het aan jou om te werken met de schaduwzijden van je plaatsingen en de lichte kanten de belichamen. Traditionelere vormen van astrologie suggereren wel eens dat je geluk of ongeluk al vaststaat in de sterren, daar geloof ik niet in. In mijn benadering heb ik het niet over goed of fout, positief of negatief, en zeg ik ook niet dat 'je er maar moet leren leven'. We hebben het juist over hoe je astrologie kan inzetten om het leven van je dromen te leiden!
Hoe kom jij aan je kennis en waarom zou ik dit programma bij jou moeten volgen?
Ik sta bekend om mijn vermogen om astrologie als oude spirituele leer te vertalen naar de behoeftes van mensen anno 2022! Hier ben ik gepassioneerd over; waardevolle kennis naar een breder publiek brengen.

Ik ben begonnen met het bestuderen van astrologie als autodidact - betekent dat ik een groot deel van mijn kennis uit boeken heb gehaald. Hierna heb ik me bij verschillende leraren en instituten laten bijscholen. Zo heb ik lessen gevolgd aan The Faculty of Astrological Studies in Londen en specialiseerde ik me in voorspeltechnieken bij o.a. Lynn Bell en Kelly Surtees. Onder vrienden sta ik bekend als 'de astrologische boekenkast van Amsterdam', niet zo gek, aangezien ik ook aan de Universiteit van Amsterdam afstudeerde als historica en literatuurwetenschapper (honours).

Binnen mijn onderzoeksmaster specialiseerde ik me in de geschiedenis van spiritualiteit en astrologie. Ik heb dus niet alleen specifieke astrologische kennis, maar ben ook geschoold in spirituele geschiedenis. Verder ben ik erkend als astroloog door de Astrologische Vakvereniging Nederland, dit betekent dat ik uitgebreid getest ben op mijn kennis en vaardigheden als astroloog. 

Als je nog niet bekend bent met mijn tone of voice en stijl raad ik je aan om eens mijn podcast te luisteren of mijn Instagrampagina te bekijken! :-)
Wat is de investering?
Tot 9 oktober geldt de early bird-korting! Dat betekent dat je €100 korting krijgt op het volledige programma. Je kan in één termijn betalen (€399), in twee termijnen (€215) of vier termijnen (€110). Na 9 oktober gaat deze investering omhoog. 
Hoe lang houd ik toegang tot dit programma?
In principe houd je gewoon toegang tot dit programma en zit er geen deadline op. Ook de maandelijkse content blijft dus onbeperkt beschikbaar. Het platform zoals het er staat zal in ieder geval tot december 2023 beschikbaar blijven. (Mocht het programma ooit stoppen, dan ontvang je alle content als downloads in je mail.) Het is dus een eenmalige investering om blijvend toegang te houden!