Leer wat de sterren je te vertellen hebben

In de sterren, maar dan exclusief

Als astroloog houd ik je al een paar jaar met liefde op de hoogte van alles wat er aan de hemel gebeurt. Ondertussen heb ik ook honderden readings mogen geven en ben ik erachter gekomen dat sommige mensen gewoon voor méér willen gaan. (Die liefde voor de sterren betoverde mij ook op een dag!) Met mijn membership leer ik je hoe je iedere verandering aande hemel in jouw voordeel kan gebruiken - en ook nog eens hoe je een meester kan worden in het begrijpen van je eigen profiel. 

Wil jij:
• Meer inzicht krijgen in hoe de planeten erbij staan, en hoe je deze invloeden optimaal kan inzetten? Ik leg je uit hoe je je focus kan verschuiven en kan manifesteren als een pro.
• Op een optimistische manier in het leven staan, waarbij je constant bewust bent van je eigen potentie? Onderbouwd door welke grotere ontwikkelingen er gaande zijn?
• Weten wanneer het tijd is om de grote sprong te wagen en wanneer te rusten?
• Op de hoogte zijn van hoe je de energie van de volle en de nieuwe maan optimaal kan inzetten om je eigen doelen te bereiken?
• Iedere maand meer leren over je eigen geboorteprofiel, waardoor je je eigen levenspad en persoonlijkheid steeds beter kan bevatten?

Dan is mijn membership er voor jou. Astrologie heeft me geleerd om zowel mijn talenten als uitdagingen te omarmen en de juiste keuzes optimaal te timen. Die kennis breng ik graag op je over. 
Ik praat je er maandelijks doorheen
Je hebt je horoscoop geluisterd - maar wat dan? Ik bespreek in een maandelijkse gids (PDF-format, 25 pagina's) wat er bijzonder is aan deze maand en welke planeten bij veranderingen betrokken zijn. De volle en nieuwe maan krijgen extra aandacht. Ook zijn er journallingpagina's die je kan gebruiken om je eigen doelen en lessen op papier te zetten.
Je leert je eigen potentie kennen
Iedere maand geef ik je tips & trics om je eigen geboorteprofiel te duiden. Van hoe je een zonneteken nu echt begrijpt tot hoe je de complexere lessen van planeten als Pluto en Saturnus kan begrijpen, of Jupiter kan inzetten om je succes te vergroten. Zie het als je maandelijkse college over de sterren. Dit gebeurt in de vorm van een webinar met Q&A die je altijd nog een maand lang kan terugkijken.
Exclusieve Q&A's en winacties
Als lid mag je me al je vragen stellen - zie me als een persoonlijk astroloog die altijd naast je staat. Deze bespreek ik maandelijks in een Q&A. Ook krijgen leden altijd kortingen op readings en webinars, ontvangen ze als eerste toegang bij lanceringen en zijn er exclusieve winacties voor leden.
Astrologie is een web van betekenissen, een taal en een oude kunst. Het is heerlijk om te weten wanneer er een interessante date op je pad komt of je een promotie kan verwachten, maar dit membership gaat over meer dan dat. Ik gids je niet alleen door de complexe taal die astrologie kan zijn, maar geef je tips hoe je deze eeuwenoude leer kan gebruiken om het beste uit het dagelijks leven te halen.

Het is zowel geschikt voor beginners als voor liefhebbers die astrologie al in hun leven hebben geïntegreerd - ik beloof je veel nieuws te leren.Als lid betaal je slechts 10,99 per maand om constant door te leren en tot nieuwe inzichten te komen. Je krijgt direct toegang tot het Irisportaal. Verder zit je nergens aan vast - want het membership is op elk moment opzegbaar.

Ervaringen met Iris

Ik praat je er maandelijks doorheen
Alles wat Nora doet is altijd ontzettend goed doordacht en uitgewerkt, zo ook dit membership. De vormgeving van de maandelijkse gids en insta pagina, de uitgebreide inhoud van de webinars en de tijd die ze voor je neemt als je nog extra vragen hebt. Elke maand maak ik er een momentje van om de nieuwe gids door te nemen en het webinar (terug) te kijken. Zeker een aanrader voor iedereen die de diepte in wilt gaan met astrologie. Thanks Nora voor dit mooie membership! 🙂  
- Dajana
Je leert je eigen potentie kennen
Lieve Nora, ik ben suuuuper blij met dit membership! Alles wordt enorm goed en duidelijk uitgelegd. De gidsen zien er altijd prachtig uit! De Nieuwe Maan & Volle Maan worden als uitgangspunt gebruikt (en uiteraard de aspecten die daarbij horen) en in de gids is ruimte vrij om je eigen antwoorden toe te voegen. Ook zet je vaak een intentie. Zo breng je wat je daarvoor hebt geleerd, meteen in de praktijk ‘tot leven’. Ik vind dit een zeer goede manier om te ‘oefenen’ met astrologie en om zo stap voor stap steeds meer bekend te worden in deze magische wereld. Zelf doe ik dit trouw rondom iedere Nieuwe – & Volle Maan & is het een me-time momentje geworden. Genieten echt! Voor zowel beginners, als voor mensen die al wat meer weten van astrologie, is dit membership een echte aanrader. Ik ben groot fan! Binnenkort ga ik ook zeker een reading boeken – daar ben ik super nieuwsgierig naar.  
- Linda
Exclusieve Q&A's en winacties
Het membership van In de sterren is echt een aanrader, de maandelijkse gids is een mooie en heldere uitleg wat voor belangrijke astrologische transits er in die maand afspelen, ook de nieuwe en volle maan worden uitgebreid meegenomen in de gids met tips. Je ziet dat er veel tijd en liefde in de gids wordt gestopt, het ontwerp van de gids is prachtig. Maandelijks geeft Nora ook een webinar met een specifiek onderwerp op het gebied van astrologie, deze webinars zijn altijd heel toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in astrologie zowel als beginner als gevorderde. Daarnaast heeft zij ook een exclusief Instagram account voor members waar zij ook astrologische uitleg geeft. Dus als je geïnteresseerd bent in astrologie en je zoekt meer uitleg en verdieping hierin raad ik zeker het membership aan!
- Bianca