Leer wat de sterren je te vertellen hebben

In de sterren, maar dan exclusief

Als astroloog houd ik je al een paar jaar met liefde op de hoogte van alles wat er aan de hemel gebeurt. Ondertussen heb ik ook honderden readings mogen geven en ben ik erachter gekomen dat sommige mensen gewoon voor méér willen gaan. (Die liefde voor de sterren betoverde mij ook op een dag!) Met mijn membership leer ik je hoe je iedere verandering aande hemel in jouw voordeel kan gebruiken - en ook nog eens hoe je een meester kan worden in het begrijpen van je eigen profiel. 

Wil jij:
• Meer inzicht krijgen in hoe de planeten erbij staan, en hoe je deze invloeden optimaal kan inzetten? Ik leg je uit hoe je je focus kan verschuiven en kan manifesteren als een pro.
• Op een optimistische manier in het leven staan, waarbij je constant bewust bent van je eigen potentie? Onderbouwd door welke grotere ontwikkelingen er gaande zijn?
• Weten wanneer het tijd is om de grote sprong te wagen en wanneer te rusten?
• Op de hoogte zijn van hoe je de energie van de volle en de nieuwe maan optimaal kan inzetten om je eigen doelen te bereiken?
• Iedere maand meer leren over je eigen geboorteprofiel, waardoor je je eigen levenspad en persoonlijkheid steeds beter kan bevatten?

Dan is mijn membership er voor jou. Astrologie heeft me geleerd om zowel mijn talenten als uitdagingen te omarmen en de juiste keuzes optimaal te timen. Die kennis breng ik graag op je over. 
Ik praat je er maandelijks doorheen
Je hebt je horoscoop geluisterd - maar wat dan? Ik bespreek in een maandelijkse gids (PDF-format, 25 pagina's) wat er bijzonder is aan deze maand en welke planeten bij veranderingen betrokken zijn. De volle en nieuwe maan krijgen extra aandacht. Ook zijn er journallingpagina's die je kan gebruiken om je eigen doelen en lessen op papier te zetten.
Je leert je eigen potentie kennen
Iedere maand geef ik je tips & trics om je eigen geboorteprofiel te duiden. Van hoe je een zonneteken nu echt begrijpt tot hoe je de complexere lessen van planeten als Pluto en Saturnus kan begrijpen, of Jupiter kan inzetten om je succes te vergroten. Zie het als je maandelijkse college over de sterren. Dit gebeurt in de vorm van een webinar met Q&A die je altijd nog een maand lang kan terugkijken.
Exclusieve Q&A's en winacties
Als lid mag je me al je vragen stellen - zie me als een persoonlijk astroloog die altijd naast je staat. Deze bespreek ik maandelijks in een Q&A. Ook krijgen leden altijd kortingen op readings en webinars, ontvangen ze als eerste toegang bij lanceringen en zijn er exclusieve winacties voor leden.
Astrologie is een web van betekenissen, een taal en een oude kunst. Het is heerlijk om te weten wanneer er een interessante date op je pad komt of je een promotie kan verwachten, maar dit membership gaat over meer dan dat. Ik gids je niet alleen door de complexe taal die astrologie kan zijn, maar geef je tips hoe je deze eeuwenoude leer kan gebruiken om het beste uit het dagelijks leven te halen. Het is zowel geschikt voor beginners als voor liefhebbers die astrologie al in hun leven hebben geïntegreerd - ik beloof je veel nieuws te leren.

Als lid betaal je slechts 8,99 per maand om constant door te leren en tot nieuwe inzichten te komen. Je krijgt direct toegang tot het Irisportaal. Verder zit je nergens aan vast - want het membership is op elk moment opzegbaar. 

Wat mensen over Nora zeggen

Ik praat je er maandelijks doorheen
Na de reading met Nora was ik volledig blown away door hoe accuraat het voelde. Hoe kon ze precies weten welke blokkades ik uit mijn jeugd had meegekregen?! Omdat dat dus, en zoveel meer, in de sterren staat én Nora ontzettend kundig is in dat vertalen op een manier die voor (toen nog) een beginner begrijpelijk is. En nog belangrijker; ze wist precies aan te geven waar ik het beste aan kon gaan werken om van die blokkades af te komen. Dit heeft me al zoveel moois gebracht - het blijft me nog steeds helpen in mijn zelfontwikkeling en acceptatie van wie ik ben. 

- Rowanne
Je leert je eigen potentie kennen
Wauw! Ik vond de webinar echt geweldig! Enerzijds voel ik me met Nora's uitleg heel erg gezien  en anderzijds is het te bizar hoe ze mijn maan in het teken omschreef en daarbij uitlegde wat bijv. mijn valkuilen zijn en mijn missie. Het voelt een beetje alsof ik wat betreft mijn doel in mijn leven nu toestemming heb gekregen voor iets wat ik onbewust al wist maar nog niet durfde te doen en dromen. Daarnaast is het zó veel herkenning, echt thuiskomen, thuiskomen bij jezelf. Ik heb onwijs veel nieuwe kennis opgedaan (en geruststelling gevonden) en ben hierdoor gemotiveerd geraakt om vanaf nu iets met de maanfasen te gaan doen. 

- Jasmijn
Exclusieve Q&A's en winacties
Lieve Nora, de webinar over de lessen van Saturnus was super leerzaam! Ik kan nu mijn eigen chart lezen, wat complex lijkt, maar dankzij deze duidelijke webinar komt dat helemaal goed. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en ik ben blij dat ik mijn Saturn Return nu beter snap. Ik denk zelfs dat ik mijn echte missie heb gevonden dankzij de webinar, joehoe! Dit is echt een investering in jezelf, you deserve it. Dankjewel Nora, kom maar op met nog meer webinars! ✨

- Jess