Ben je klaar voor de nieuwste versie van jezelf?
Ben jij klaar voor een transformatie? In mijn 1-op-1 traject The next chapter neem ik je mee op reis. We duiken in jouw werkelijke essentie, wat er staat zonder factoren van buitenaf en de kritische stem in je eigen hoofd. Samen krijgen we duidelijk hoe jij je persoonlijke doelen kan bereiken en kan breken met oude patronen die je niet meer dienen. Zo kan je een leven gaan leiden dat in lijn is met jouw missie en je persoonlijke kwaliteiten. 
 • Kraakhelder te krijgen wat jouw missie is en hoe je je leven hier op af kan stemmen, voor meer geluk en plezier in je dagelijks leven;
 • Je volledig bewust te worden van je eigen potentie en de schoonheid die hierin schuilt. Je gaat bouwen aan een liefdevolle relatie met jezelf;
 • Te breken met oude belemmerende overtuigingen en patronen die niet meewerken aan een leven leiden dat in lijn is met je zelfgeschreven succesverhaal.
We gaan aan de slag met de psychologische en spirituele tools die jou dienen en gebruiken je geboortehoroscoop als uitgangspunt. In mijn ogen dient die screenshot van het universum als perfecte reminder van alle mogelijkheden die in jouw schuilen. We schrijven een nieuw verhaal dat 100% past bij je missie.

Loop jij hier tegenaan? 

 • Je bent ambitieus en weet dat je veel in je mars hebt, maar oude patronen en uitstelgedrag zorgen ervoor dat je niet zo goed uit de verf komt als je zou willen.
 • Je hebt een sterke interesse in spiritualiteit en psychologie, maar het is je nog niet gelukt om je nieuwe inzichten te integreren in je dagelijks leven. 
 • Je rationele mind heeft je vaak geholpen in dit leven, maar zit je je nu dwars. Je weet veel mitsen en maren te bedenken en je hoge verwachtingen zitten je in de weg.
 • Zelfreflectie is eigenlijk geen probleem, maar je blijft het lastig vinden om nieuwe gedachten consequent te integreren.
 • Je loopt steeds opnieuw tegen je eigen perfectionisme aan en betrapt jezelf op het pleasen van anderen.
Herkenbaar? Tijdens The next chapter gaan we aan de slag met deze uitdagingen om ruimte te maken voor een nieuw verhaal.

Stel je voor...

 • Je wordt je helemaal bewust van het verhaal dat je jezelf vertelt, en gaat aan de slag met het ontwikkelen van een growth mindset. Je beseft je dat er geen plafond zit aan jouw eigen ontwikkelingsproces.
 • Je gaat geloven in je eigen succesverhaal en vindt de moed om constructief aan je doelen te werken. Je gaat serieuze stappen maken. 
 • Faalangst, uitstelgedrag en perfectionisme blokkeren je niet meer. Je doorziet de psychologische spelletjes die ze met je spelen en laat je niet meer in de maling nemen. 
 • Keuzes maken is geen uitdaging meer, omdat je goed weet wat wel bij je past en wat niet.
 • Je kan in een veilige omgeving het verleden en oude patronen loslaten, om daarna met nieuwe energie aan een nieuwe toekomst te gaan bouwen. Je leeft aligned met je (spirituele) missie en potentie. Dit wordt gestimuleerd op een liefdevolle en respectvolle manier. 
Hier werken we samen aan in The Next Chapter

Wat we gaan doen

In twee maanden tijd gaan we aan de slag met je overtuigingen, zelfbeeld, en onzekerheden, en draaien we dit verhaal om naar een mindset waarmee je grote stappen kan gaan maken. Alle sessies duren 60 tot 90 minuten en worden op verzoek opgenomen. 

We beginnen het traject met jouw blauwdruk. Met de hulp van coaching en astrologie duiken we in jouw verhaal, karaktereigenschappen, talenten en valkuilen. Zo scheppen we een helder beeld van waar je nu staat en welke kant je je op wil bewegen. We onderzoeken jouw persoonlijke doelen en beslissen hoe dit traject er precies voor jou uit gaat zien. (Dit is altijd maatwerk.) Hiernaast duiken we in de eerste sessie al in jouw innerlijke saboteurs: onzekerheden en twijfels en maak je de eerste doorbraken op dit gebied. 
In de opvolgende drie sessies werken we aan de thema's die voor jou het belangrijkst zijn, en daag ik je uit om opnieuw te gaan nadenken over de identiteit die je jezelf hebt aangemeten. Ik coach je, nodig je uit tot zelfreflectie, geef je opdrachten die een compleet nieuwe manier van denken stimuleren, zodat je met een nieuwe bril kan kijken naar uitdagingen die nu spelen. In de laatste sessie maken we een vervolgplan: hoe houd je nieuwe patronen en overtuigingen vast en blijf je doorgroeien. Na twee maanden hebben we nog een follow up-call als opfrisser.

Tussen de sessies door houden we contact via WhatsApp of Telegram. Na de sessies geef ik je persoonlijke leestips en opdrachten mee, zodat je ook in de tussentijd vooruitgang boekt.Het programma is volledig persoonlijk op je afgestemd. Als je baat hebt bij meer sessies is dat zeker mogelijk, dit kunnen we bespreken tijdens de matching call of gedurende het traject. 

Mijn verhaal

Op jonge leeftijd was ik al erg bezig met persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Mede omdat het niet altijd makkelijk was: ik voelde van vroeg af aan een groot verantwoordelijkheidsgevoel en was een echte perfectionist. Dat zorgde ervoor dat ik al jong tegen een depressie en angststoornis op moest boksen. Ik heb lang gedacht dat dit nu eenmaal bij me hoorde, tot spiritualiteit op mijn pad kwam.

Door veel spirituele inzichten (en verder meer dan 150 boeken over psychologie en zelfontwikkeling) ben ik me in mijn twintiger jaren bewust geworden van wie ik écht ben. Voormalige uitdagingen kon ik zo omvormen in passies en talenten waar ik nog steeds mee werk. De eeuwige kritische stem is veranderd in een liefdevolle en respectvolle relatie met mezelf. In mijn benadering combineer ik spiritualiteit met wetenschap. Die twee vormen een gouden duo die je op de lange termijn helpen om nieuwe patronen en overtuigingen te integreren.

Tijdens mijn geboorte was het sterrenbeeld Schorpioen rijzende aan de oostelijke horizon (mijn ascendant), wat ervoor zorgt dat transformatie en diepgang voor mij vanzelfsprekend zijn. Ik help je liefdevol te beginnen met een nieuw hoofdstuk en weet met scherpe vragen snel tot de kern van een probleem te komen. Naast mijn werk als astroloog en coach heb ik een wetenschappelijke achtergrond als historica, literatuurwetenschapper en onderzoeker, en dat merk je in hoe ik spiritualiteit inzet. Niet om weg te zweven maar om diepe inzichten op te doen.

Testimonials

Ik heb een jaar later nog heel veel aan de reading door Nora. Het laatste duwtje in de rug naar meer zelfacceptatie en een duidelijker beeld van waar ik naartoe wil groeien en wat ik los mag laten in dit leven. Sommige inzichten zijn echt en mantra voor me geworden, waar ik alsmaar bij terugkom. Zeker op werkgebied is inmiddels alles zo fijn geland en ingericht naar mijn behoeftes. Haar no-nonsense en down-to earth approach zijn zo verfrissend en oprecht. Dit is echt een investering in jezelf waar je heel je leven nog lering uit kan trekken.
Eva
Ik was na de reading volledig blown away door hoe accuraat het voelde. Hoe kon ze precies weten welke blokkades ik uit mijn jeugd had meegekregen?! Nora is ontzettend kundig in dat vertalen op een manier die voor (toen nog) een beginner begrijpelijk is. En nog belangrijker; ze wist precies aan te geven waar ik het beste aan kon gaan werken om van die blokkades af te komen. Dat was de motivatie die ik nodig had om met eigenaarschap in mijn schaduwkant te duiken, wat me zoveel moois al heeft gebracht en sowieso nog gaat brengen. Ik heb de opname voor mezelf uitgetypt, en vaak als ik via andere wegen inzichten krijg in bepaalde overtuigingen of hoe iets voor mij werkt, pak ik de reading erbij en zie ik dat Nora eigenlijk hetzelfde ook al zei; alleen was ik nog niet zo bewust of niet klaar om het allemaal onder ogen te zien. Het blijft me dus nog steeds helpen in mijn groeiend bewustzijn, zelfontwikkeling en acceptatie van wie ik ben, de schaduwkanten én mijn fantastische potentieel. 
Rowanne
Tijdens zo'n reading bij Nora is de hoeveelheid info die je krijgt op zijn zachtst gezegd overweldigend. Mega leuk, maar is het ook nuttig? Met volle overtuiging kan ik zeggen: ja.

Dit geeft je handvaten om met uitdagingen om te gaan, en dat is het life-changing aspect eraan. Je krijgt de kans om al je vragen te stellen, maar blanco de reading induiken is ook helemaal prima. Al je plaatsingen komen aan bod, zodat je achteraf een goed beeld hebt van wat je horoscoop allemaal over je verklapt. En dat is - ik ga het nog één keer zeggen - iets wat je je leven lang niet meer zal vergeten.
Cosmopolitan

Jouw investering?

Omdat ik The next chapter voor het eerst geef, bied ik ook een unieke pilotprijs aan:

In plaats van €999, nu tijdelijk voor €850

Of €290 in 3 termijnen.