In een traject van 6 maanden leer ik je hoe je jouw innerlijke goud inzet om een succesvol bedrijf neer te zetten.

Moeiteloos ondernemen vanuit je essentie

Je bent ondernemer geworden om op dagelijks in de weer te zijn met jouw passies en missie. Dat gaat goed: je klanten zijn tevreden en je bent hartstikke druk. Toch mist er wat. Je agenda is overvol, je hebt het idee dat je overzicht mist, en je bent veel bezig met randzaken die weinig met je missie te maken hebben.  Je vindt het lastig om keuzes te maken waar je 100% achter staat.

Alhoewel je heel goed weet wat je de wereld in wil brengen, zoek je nog naar een vorm die jou dient en verder brengt. Het voelt alsof je als je wil groeien een deel van jezelf moet inleveren en weg raakt van je missie en jouw authentieke kern. 

Dat kan anders. In Business Blueprint gaan we terug naar de kern: doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt, terwijl je daar supergoed mee verdient. Juist door haarscherp te krijgen waar jouw vermogens liggen, kan je een groeistrategie ontwikkelen die werkt. 

Na dit traject ken je jouw eigen talenten en missie, weet je in te spelen op de astrologische blauwdruk van je bedrijf en ligt er een helder plan om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 

Dit traject is voor jou als...

• Je bedrijf in principe goed loopt, maar je een stip op de horizon mist. Je wil meer tijd besteden aan werken áán je bedrijf in plaats van uurtje-factuurtje werken
• Je het lastig vindt om keuzes te maken in je bedrijf. 
• Je authenticiteit hoog in het vaandel hebt staan en niet alleen zakelijke keuzes wil maken op basis van geldkwesties. Je bent op zoek naar hoe je ondernemen in alignment kan combineren met gestage groei 
• Je zoekt naar groeimogelijkheden, maar bang bent om "te commercieel" te worden of jezelf over de kop te werken
• Je het idee hebt dat financieel succes nu steeds tijdelijk is, en graag op den duur een (hoger) passief inkomen wil verwerven
• Je weet dat je een unieke visie hebt, maar vindt het lastig om dit door te vertalen in een onderscheidend geluid in je communicatie op social media en naar klanten

Nu... 

Je hebt de startersfase overleefd en bent klaar voor meer. Op dit moment ben je nog veel uren aan het draaien en heb je het idee dat je overzicht mist. Je weet goed wat je te doen hebt, maar hebt geen duidelijke langetermijnstrategie. Je vindt het ontzettend belangrijk om je klanten uitmuntend te bedienen, tegelijkertijd zie je dat hier veel kostbare tijd in gaat zitten. Op dit moment hangt een hoge omzet draaien samen met keihard werken, en je weet dat dit op lange termijn moeilijk vol te houden is. 

Na dit traject...

• Weet je maar al te goed wat jij te bieden hebt en wat je hart doet zingen. Je kan je 100% hier op richten en bent niet meer bezig met talloze to do's en ballen hooghouden. 
• Maak je gemakkelijk keuzes, omdat je weet wat in lijn ligt met jouw karakter en potentie. (Hiervoor zetten we astrologie in.)
• Groeit je omzet én kan je rekenen op maandelijkse vaste inkomsten, zonder dat jij meer uren met klanten hoeft te draaien.
• We optimaliseren jouw aanbod zodat jij je kan focussen op waar je goed in bent. Dit zorgt ervoor dat je klanten nóg enthousiaster zijn, maar ook dat jij meer ruimte in je hoofd overhoudt. 
• Weet jij maar al te goed wat je in je mars hebt en waar jouw unieke potentie ligt en speelt hier op in met je bedrijf. De ruis verdwijnt en de focus is duidelijk.
• Weet je hoe je meer mensen kan bereiken (én kan converteren tot vaste klanten en fans). Zo kan je nog meer mensen inspireren met je mooie werk. 
• Heb jij een legere agenda, waardoor je meer tijd hebt om je te focussen op je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Niet alleen jij, maar ook je klanten en volgers, hebben hier profijt van. 

Over Nora

Ondernemerschap is in principe persoonlijke ontwikkeling on steroids. Door jouw essentie helder te hebben en te werken met je belemmerende overtuigingen, ontstaat er ook op zakelijk vlak magie.

Vier jaar geleden maakte ik vanuit mijn astrologische hobby een Instagrampagina aan en begon ik met het aanbieden van readings. Voordat ik het wist werden geschreven readings urenlange 1-op-1 sessies, en al snel begon ik ook met de verkoop van online cursussen. Mijn bedrijf is daardoor razendsnel op een organische manier gegroeid. Toen mijn agenda soms binnen een half uur voor drie maanden was volgeboekt, wist ik het zeker: ik vind dit geweldig, het maakt me gelukkig, én het stroomt. Dit heb ik te doen. 

Waar veel astrologen hobbymatig aan de slag gaan en er nog een baan naast hebben, groeit mijn bedrijf door.  Ondertussen blijf ik trouw aan mezelf en ben ik juist meer en meer vanuit mijn zone of genius gaan werken. Ik heb niets van mezelf ingeleverd, maar ben juist meer ontspannen en in contact met mezelf dan ooit. En mijn klanten zijn blijer dan ooit.

In dit traject combineer ik mijn astrologische kennis met mijn ervaring als ondernemer. Ik gebruik de strategieën die voor mij steeds tot nieuwe doorbraken leiden, maar ook wonderen heeft gedaan voor mijn klanten. 

Dit krijg je...

• 6 maanden intensieve begeleiding. We zien elkaar twee keer per maand en houden contact per WhatsApp/telefoon.
• Een uitgebreide eerste sessie waarin je alles te weten krijgt over jouw astrologie en de astrologie van je bedrijf. Hierna bouwen we aan een strategie die in lijn is met jouw kern en missie.
• Ik leer je hoe je kan opschalen zonder dat je het idee hebt dat je jouw klanten tekort doet. We bouwen juist zó aan je aanbod dat je klanten alleen maar meer profijt van je diensten gaan hebben. 
• Ik leer je alles over hoe je een sterk (spiritueel) merk neer kan zetten. Je ontdekt hoe je zelf niet altijd aanwezig hoeft te zijn in je bedrijf en alsnog doorlopend kan verkopen, omdat mensen áán gaan op je boodschap.
• Aan de hand van jouw blauwdruk laat ik je zien hoe je je kan onderscheiden van je concurrenten, zodat je in je communicatie en marketing niet hoeft te concurreren met talloze vakgenoten en je eigen gang kan gaan.
• Tijdens dit traject ontwikkel je een aanbod waar je ontzettend trots op kan zijn, en van kan zeggen: hiermee maak ik écht impact en het is volledig in lijn met mijn missie. 

Jij wil ondernemen op een authentieke manier

Ik zag mezelf nooit als ondernemer. Mijn doel was altijd al om de wereld te verbeteren, en lang dacht ik dat ik dat moest bereiken door onderbetaald en anoniem mijn steentje bij te dragen in grote organisaties. Toen kwam astrologie op mijn pad en zag ik in dat het leven wat anders in petto voor me had: ik kom echt goed uit de verf als ondernemer.

Ik ben niet de businesscoach die je de methoden voorschrijft waarin je met schreeuwerige marketing snel geld kan verdienen. Ik help je juist om de connectie met jezelf en jouw missie zo te versterken voor een stevig fundament in je onderneming. Ik combineer mijn spiritualiteit mét een sterke mindset op zakelijk gebied en zakelijke know-how. Die twee werelden kunnen juist vandaag de dag perfect naast elkaar bestaan. 

Klanten zijn méér dan ooit op zoek naar unieke, onderscheidende stemmen en visies. Zelfvertrouwen hebben en een sterk bewustzijn ontwikkelen van wat in lijn is met jouw missie vormen zo de sleutels tot succes. 

Ervaringen 

Ik voelde vandaag de behoefte om onze eerste sessie terug te luisteren - de eerste keer dat we over mijn onderneming spraken. En dat is echt: wauw. Ik vind het onvoorstelbaar hoeveel er is veranderd sindsdien. De eerste afspraak is een soort initiatie geweest. Ik hoor nu zoveel dingen die nu al veranderd zijn. Door jouw zachte wijze van benoemen is er bij mij de ruimte ontstaan voor die zaadjes om zich te ontkiemen. Ik voel opeens de gigantische potentie van wat er nog staat te gebeuren en nog gaat gebeuren, en we zijn pas een paar weken verder. Echt, ik ben zó dankbaar en echt onder de indruk. Ik wil je dus echt enorm hartelijk bedanken, het is zó waardevol. 

Iefke, holistisch therapeut 
De sessie voor mijn bedrijf heeft meer aangewakkerd dan je zou verwachten. Ik ben het centrale thema nu aan het uitdiepen, en wat zit daar veel! Het blijkt veel belangrijker dan ik dacht. Ik zag dat al mijn persoonlijke thema's ook gereflecteerd zijn in mijn bedrijf en dat geeft me echt de wilskracht om ermee aan de slag te gaan. Echt bizar wat het in gang zet - wat een MOVEMENT heb je bij me losgemaakt! Ik weet zeker dat je met de combinatie van astrologie en business nog veel mooi gaat bereiken bij mensen!

Adinda, astroloog en kaartlezer
Nora heeft mij laatst een astrologische reading voor mijn bedrijf gegeven en dit heeft alles in mijn bedrijf veranderd! Ik heb meer inzicht gekregen in de energie van mijn bedrijf en hoe ik mijn zichtbaarheid in mag richten, maar ook in mijn eigen kwaliteiten die ik in mijn bedrijf kan gebruiken.

Mijn Mercurius staat in Vissen in het 12e huis staat. Ik vond dit zelf niet zo een leuke plaatsing, omdat het heldere communicatie remt. Maar Nora heeft me in de reading de mooie kant laten zien: met deze plaatsing heb je een talent om boodschappen uit de spirituele wereld te vertalen naar aardse woorden.

Ik schreef me in voor een cursus mediumschap en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Ik heb geleerd om contact te maken met de gidsen die bij mijn klanten aanwezig zijn. De informatie die ik via hen doorkrijg ben ik in mijn coaching gaan gebruiken waardoor ik mijn klanten kan laten zien waar potentieel ligt wat zij zelf nog niet zien. Door deze plaatsing in te zetten in mijn coaching, kan ik klanten helpen met een diepe transformatie op verschillende lagen.

Wat uiteindelijk zorgt voor een leuker bedrijf met meer omzet én voor meer energie. Dus dankjewel Nora dat jij mij dit inzicht hebt gegeven! Het heeft mijn bedrijf en de kijk op mijzelf compleet veranderd, op een positieve manier.

Meeka, businesscoach

Plan een kennismakingsgesprek in

In een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we of mijn traject een match voor je is. Ook neem ik jouw astrologie en de astrologie van je bedrijf onder de loep en vertel ik je hoe je op die potentie kan inspelen. In alleen een kennisgesprek geef ik je al waardevolle inzichten door om je bedrijf te laten groeien.
Wat krijgen we voor elkaar in dit traject?
In dit traject komen business en persoonlijke ontwikkeling samen. Dat betekent dat we eerst heel helder krijgen wat jij te doen hebt en wat je wil uitdragen met je bedrijf. Aan de hand van astrologie maken we je sterke punten en talenten inzichtelijk. Vervolgens gaan we vooral strategisch aan de slag, zonder die kern uit het oog te verliezen.

In dit traject kunnen we zo aan de slag gaan met het bouwen aan een overtuigend aanbod dat zichzelf (passief) verkoopt. Ik kijk constant met je mee en geef je ook buiten de sessies om advies waar je mee verder kan. Aan het begin van het traject maken we helder wat jij wil bereiken (bijvoorbeeld een bepaalde omzet of eerder een gevoel dat je wil hebben) en hier gaan we stapsgewijs mee aan de slag. 
Hoe weet ik dat ik bij jou aan het goede adres ben?
Ik krijg vaak te horen dat ik een zachte, intuïtieve benadering combineer met daadkracht en concrete actieplannen. Vanuit mijn ervaring als astroloog (en spiritueel ondernemer) vind ik het ontzettend belangrijk dat jouw kern en missie centraal staan in je bedrijf. Tegelijkertijd ben ik praktisch, doortastend, en weet ik maar al te goed hoe ik je in beweging kan zetten als jij 'm even niet voelt.

In mijn astrologische consulten zorgt dat ervoor dat mensen na één sessie de moed hebben verzameld om echt authentieke keuzes te gaan maken die in lijn liggen met hun droomleven, maar wel heel spannend zijn. Dit neem ik mee in mijn zakelijk traject en combineer ik met de praktische kennis vanuit mijn ondernemerschap. 
Waarom zou ik investeren in een astroloog of businesscoach?
Het merendeel van de starters redt het niet, en ook in de fase erna sneuvelen veel bedrijven. Daarom is het essentieel om een effectieve strategie voor te lange termijn te hebben. Als je uurtje-factuurtje blijft draaien als ondernemer blijft er geen tijd meer over om naar de toekomst te werken. Daarom is het essentieel om je te focussen op hoe je op hoe je kan blijven doorgroeien. Het is geen luxe dus, maar bespaart je bergen stress en overwerkte periodes.

Als astroloog zie ik heel goed waar jouw bijzondere talenten en drive liggen, en maak ik je hier bewust van. Als businesscoach leer ik je dit door te vertalen naar een succesvolle strategie.