Boek een reading

Op dit moment is mijn agenda gesloten en kunnen nieuwe klanten niet boeken. Ben je al eens vaker langsgeweest? Dan kan je boeken door een mailtje te sturen naar nora(at)indesterren.nl.

Sinds 2019 geef ik astrologische readings. Binnen een jaar zag ik de mooiste dingen gebeuren in deze 1-op-1-sessies en begonnen mijn wachtlijsten vol te lopen. Nu is het weer mogelijk om als nieuwe klant een afspraak met mij in te plannen. In een astrologische reading duiken we in jouw blauwdruk. De eeuwenoude taal van de sterren kan worden ingezet om jouw essentie beter te begrijpen; astrologie kan je daarentegen ook praktische handvaten bieden om met uitdagende situaties in het heden om te gaan. 

In een sessie is er alle ruimte om mij je vragen te stellen. Deze vragen kunnen gaan over hele concrete thema's: welk werk past bij mij? Hoe maak ik het meeste van mijn relaties? Hoe overwin ik beperkende patronen? Maar we gaan ook een stukje dieper dan dat: wat maakt jou uniek? Wat heb je te leren in dit leven? Waarom ben je hier op aarde?

Waarom astrologie?

Als je al een poosje in de weer bent met je spirituele ontwikkeling, kan het je ondertussen duizelen van de tools. Waarom zou je juist aan de slag gaan met astrologie?

Als historica raakte ik gelijk betoverd door de diepgang van de astrologie. De eerste vormen van de Westerse astrologie zijn terug te leiden tot het oude Babylon (rond 1500 v.C.) en sindsdien ontstonden er allerlei vormen van astrologie in grote beschavingen. Waar er schrift was, was astrologie ook. Zo zei de beroemde psycholoog Carl Jung dat astrologie alleen al waardevol omdat het systeem alle kennis over de mens en het leven van de antieke wereld bevat. 

Meer astrologisch begrip opdoen is als de realisatie dat je op de schouders van reuzen staat. Een astrologisch consult is daarmee niet alleen een magische ervaring op zich, maar ook een inwijding tot één van de oudste kunsten van de wereld.

De magie van het consult 

Een consult bestaat uit veel meer dan het duiden van huizen, hoeken of assen. Het is zo belangrijk om een astroloog (die je ook kan zien als 'vertaler') te kiezen die bij jou past en meer doet dan alleen de planeetstanden benoemen. In een consult geef ik je dus ook altijd concrete tips en adviezen om mee aan de slag te gaan. We stoppen niet bij alleen begrijpen, maar onderzoeken hoe je ook echt een positieve verandering in je leven kan bewerkstelligen. 

Ik heb een achtergrond in de psychologische astrologie. Deze stroming staat in het teken van begrijpen hoe je gedrag en bepaalde patronen zijn ontstaan, en hoe je die weer kan doorbreken. We maken samen het onbewuste bewust, zodat je beperkende conditioneringen kan overwinnen en stopt met zelfsabotage en uitstelgedrag. 

Dit combineer ik daarentegen met de diepgaande benadering van de spirituele astrologie. Zo besteden we ook aandacht aan de kwaliteit van je ziel en wat je hier te doen hebt op aarde. Het samenbrengen van deze twee stromingen zorgt ervoor dat we aandacht besteden aan 'de grote vragen', maar jouw nieuwe inzichten ook inbedden in je dagelijkse realiteit. 

Wauw, ik ben onder de indruk. Ik voel me zo gelukkig na onze sessie. Omdat ik nu eindelijk weet dat ik mezelf mag zijn. Dat de kanten die er eerst niet mochten zijn, juist mijn kracht zijn; dat voelt als een enorme bevrijding. Nu heb ik echt het gevoel dat ik kan beginnen met het uitwerken van mijn ambities.

Cristina

Wie ben ik? 

Bij mijn geboorte stond de zon in Maagd, de maan in Kreeft; mijn ascendant is Schorpioen. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in waarom mensen zijn zoals ze zijn. Ook was ik al op jonge leeftijd bezig met de vraag waarom ik op aarde ben en wat ik hier te leren heb. 

Niet zo vreemd; ik was altijd al een buitenbeentje en ontwikkelde in mijn tienertijd al angsten en depressies. In mijn studententijd verwisselde ik het lege gevoel van binnen voor hard werk en hoge maatstaven, en raakte ik steeds weer opgebrand. Na een traject langs de reguliere hulpverleners belandde ik bij de astrologie en de spiritualiteit. Er ging een wereld voor me open.

De astrologie liet me vrij snel inzien wat ik hier eigenlijk te doen heb. Natuurlijk was het antwoord niet 'heel hard rennen voor mijn torenhoge ambities', maar ontdekte ik dat ik ware voldoening haal uit anderen helpen te transformeren. Het liefst combineer ik mijn scherpe analytisch vermogen met emotionele diepgang. Sinds ik werk als astroloog hoor ik dan ook regelmatig: het lijkt wel alsof je geboren bent voor dit werk.

Zelf bracht astrologie me veel zelfcompassie en een diep begrip van hoe ik zelf in elkaar zit. Het gevolg: een gelukkig leven waarin ik me richt op kansen in plaats van beperkingen, een succesvol bedrijf en het gevoel dat ik mijn missie leef.

Daarnaast studeerde ik geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde ik me in de geschiedenis van spiritualiteit en astrologie. Ik leerde astrologie grotendeels op eigen houtje, maar volgde ook lessen bij The Faculty of Astrological Studies (Engeland) en verschillende mentoren. Ik ben getoetst en erkend als praktijkvoerend astroloog bij de astrologische beroepsverenigingen: de AVN en de ASAS. 

De sessies

Onze afspraak vindt online plaats via Zoom of op locatie in Amsterdam-Zuid, op een historische locatie aan het Vondelpark. Bij het plannen van je afspraak geef je aandachtsgebieden of vragen mee. Je kan mij al je vragen stellen, maar het is ook prima om met een open houding het gesprek in te gaan. 

Na je eerste sessie houd je toegang tot mijn agenda en kan je altijd een nieuwe afspraak van 60 of 90 minuten plannen om je jaarvooruitzicht te bespreken of in specifieke thema's te duiken. Voor terugkerende klanten geldt een gereduceerd tarief. 

Na het boeken van de sessie neem ik binnen drie werkdagen contact met je op om de afspraak te plannen. De afspraak kan over het algemeen binnen 2 à 3 weken na de boeking plaatsvinden. 

Terugkerende klant?

Voor terugkerende klanten gelden gereduceerde tarieven; ook is het mogelijk om een kortere sessie in te plannen. (Onder terugkerende klant versta ik: je hebt al eens een afspraak met mij gehad.) Neem contact met mij op om een afspraak te plannen.

Het voelt alsof er een soort astrologisch portaal open is gegaan sinds onze sessie vrijdag. Ik droom zelfs over. Ik ben sindsdien constant verbanden aan het leggen en verslind alle informatie! Ook dat constante gevoel van dankbaarheid. Ik word er zó blij en enthousiast van. 

I.

De radix 

Met 'radix' bedoel ik ook wel je geboortehoroscoop: de stand van de planeten tijdens het moment dat je ter wereld kwam. De geboortehoroscoop vertelt je alles over wie jij bent en wat je te doen staat op aarde. We vinden hier zowel jouw authentieke kern als wat je al hebt meegemaakt in het leven. Als je nog nooit een astroloog hebt bezocht, raad ik je altijd aan om met een radix te beginnen; het is een bijzonder leerzame ervaring die je relatie met jezelf hoe dan ook zal veranderen.

Tijdens deze sessie zal er ook altijd aandacht zijn voor jouw groeiproces en de huidige levensfase. 

Inbegrepen:
- Een sessie van +- 1,5 uur over jouw unieke blauwdruk
- De mogelijkheid om mij al je vragen te stellen hierover; tijdens de sessie of per e-mail achteraf
- Aanbevelingen om praktisch aan de slag te gaan met de inzichten uit de sessie
- Leestips over jouw thema's of om nog meer te begrijpen van je astrologie 
- Een opname van ons gesprek die je altijd kan terugluisteren (Zoomopname of de mogelijkheid om het gesprek op locatie zelf op te nemen)
€211

De solaar 

Een solaar boek je het liefst rond je verjaardag: uiterlijk twee maanden ervoor of twee maanden erna. Als dit niet het geval is maar je alsnog in de toekomst wil duiken; stuur me dan een mail (nora[at]indesterren.nl) en we bespreken de opties.

De solaar is jouw jaarhoroscoop; het markeert de belangrijkste thema's van het aankomende jaar, wat je dit jaar te leren hebt, waar groeimogelijkheden liggen en waar je uitdagingen kan ervaren. Ik combineer dit met transits, tijdelijke ontwikkelingen waar je doorheen gaat. In deze sessie krijg je dus een goed overzicht van jouw komende jaar, maar weet je ook wat je maand tot maand te wachten staat.

Inbegrepen:
- Een sessie van 1 uur over jouw jaarvooruitzicht, belangrijkste thema's, kansen, groeimogelijkheden en uitdagingen
- Inzicht van jouw transits en ontwikkelingen van maand tot maand
- Aanbevelingen om praktisch aan de slag te gaan met de inzichten uit de sessie
- Een opname van ons gesprek die je altijd kan terugluisteren (Zoomopname of de mogelijkheid om het gesprek op locatie zelf op te nemen)
€155