Consulten

Ervaar de magie van astrologie in een 1:1-sessie. 
Sinds 2019 geef ik astrologische readings. Binnen een jaar zag ik de mooiste dingen gebeuren in deze 1-op-1-sessies en begonnen mijn wachtlijsten vol te lopen. Nu is het weer mogelijk om als nieuwe klant een afspraak met mij in te plannen. In een astrologisch consult duiken we in jouw blauwdruk. De astrologie maakt klaarhelder wie je bent en wat je te doen hebt. Astrologie kan ook praktische handvaten bieden om met uitdagende situaties in het heden om te gaan. 

In een sessie is er alle ruimte om mij je vragen te stellen. Deze vragen kunnen gaan over hele concrete thema's: welk werk past bij mij? Hoe maak ik het meeste van mijn relaties? Hoe overwin ik beperkende patronen? Maar we gaan ook een stukje dieper dan dat: wat maakt jou uniek? Wat heb je te leren in dit leven? Waarom ben je hier op aarde?

Waarom astrologie?

Als je al een poosje in de weer bent met je spirituele ontwikkeling, kan het je ondertussen duizelen van de tools. Waarom zou je juist aan de slag gaan met astrologie?

Als historica raakte ik gelijk betoverd door de diepgang van de astrologie. De eerste vormen van de Westerse astrologie zijn terug te leiden tot het oude Babylonië (rond 1500 v.C.) en sindsdien ontstonden er allerlei vormen van astrologie in grote beschavingen. Waar er schrift was, was astrologie ook. Zo zei de beroemde psycholoog Carl Jung dat astrologie alleen al waardevol omdat het systeem alle kennis over de mens en het leven van de antieke wereld bevat. 

Meer astrologisch begrip opdoen is als de realisatie dat je op de schouders van reuzen staat. Een astrologisch consult is daarmee niet alleen een magische ervaring op zich, maar ook een inwijding tot een oude kunst.

De magie van het consult 

Een consult bestaat uit veel meer dan het duiden van huizen, hoeken of assen. Het is zo belangrijk om een astroloog (die je ook kan zien als 'vertaler') te kiezen die bij jou past en meer doet dan alleen de planeetstanden benoemen. In een consult geef ik je dus ook altijd concrete tips en adviezen om mee aan de slag te gaan. We stoppen niet bij alleen begrijpen, maar onderzoeken hoe je ook echt een positieve verandering in je leven kan bewerkstelligen. 

Ik heb een achtergrond in de psychologische astrologie. Deze stroming staat in het teken van begrijpen hoe je gedrag en bepaalde patronen zijn ontstaan, en hoe je die weer kan doorbreken. We maken samen het onbewuste bewust, zodat je beperkende conditioneringen kan overwinnen en stopt met zelfsabotage en uitstelgedrag. 

Dit combineer ik daarentegen met de diepgaande benadering van de spirituele astrologie. Zo besteden we ook aandacht aan de kwaliteit van je ziel en wat je hier te doen hebt op aarde. Het samenbrengen van deze twee stromingen zorgt ervoor dat we aandacht besteden aan 'de grote vragen', maar jouw nieuwe inzichten ook inbedden in je dagelijkse realiteit. 

Wauw, ik ben onder de indruk. Ik voel me zo gelukkig na onze sessie. Omdat ik nu eindelijk weet dat ik mezelf mag zijn. Dat de kanten die er eerst niet mochten zijn, juist mijn kracht zijn; dat voelt als een enorme bevrijding. Nu heb ik echt het gevoel dat ik kan beginnen met het uitwerken van mijn ambities.

Cristina (sessie met Nora)

Wat de sessie me opleverde: Helderheid met een hoofdletter. Wat je zei kwam echt bij me binnen. Het maakte ook mijn blokkade met betrekking tot het schrijven zichtbaar. Ik vind het erg spannend om dit aan mensen te laten zien terwijl ik nu zie dat ik eerlijk gezegd zonder uitzondering, positieve reacties krijg. Dankjewel Desiree, ik heb er veel aan!

Amanda (sessie met Desiree)

Over Nora

Bij mijn geboorte stond de zon in Maagd, de maan in Kreeft; mijn ascendant is Schorpioen. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in waarom mensen zijn zoals ze zijn. Ook was ik al op jonge leeftijd bezig met de vraag waarom ik op aarde ben en wat ik hier te leren heb. 

Niet zo vreemd; ik was altijd al een buitenbeentje. In mijn studententijd verwisselde ik het lege gevoel van binnen voor hard werk en hoge maatstaven, en raakte ik steeds weer opgebrand. Na een traject langs de reguliere hulpverleners, verdiepte ik me in de spiritualiteit. Er ging een wereld voor me open en mijn wereld veranderde.

De astrologie liet me vrij snel inzien waar het leven voor mij om gaat. Natuurlijk was het antwoord niet 'heel hard rennen voor mijn torenhoge ambities', maar ontdekte ik dat ik ware voldoening haal uit anderen in contact brengen met hun innerlijke wereld. Zowel mijn observerende, nuchtere kant als mijn passie voor het mystieke komen uit de verf in mijn werk.

Zelf bracht astrologie me veel zelfcompassie en een diep begrip van hoe ik zelf in elkaar zit. Het gevolg: een gelukkig leven waarin ik me richt op kansen in plaats van beperkingen, een succesvol bedrijf en het gevoel dat ik mijn missie leef.

Daarnaast studeerde ik geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde ik me in de geschiedenis van spiritualiteit en astrologie. Ik leerde astrologie grotendeels op eigen houtje, maar studeerde ook bij The Faculty of Astrological Studies (Londen) en verschillende mentoren. Ik ben getoetst en erkend als praktijkvoerend astroloog bij de astrologische beroepsverenigingen: de AVN en de ASAS.

Over Desiree

Desiree versterkt het team van In de sterren als astroloog. Over Desiree: 

Al 30 jaar mag ik genieten van dit heerlijk onstuimige leven. Woonachtig in omgeving Utrecht en in het dagelijks leven momenteel voornamelijk moeder van een kleine wereldontdekker. Het leven is voor mij een opeenstapeling van ervaringen, zoals een jong kind dit doet om zich überhaupt te kunnen begeven in de grote wereld. Zo verwonderd keek en kijk ik nu nog steeds naar het leven. En zo heb ik tot nu toe een hele hoop ervaringen opgedaan. Van verre reizen, carrière najagen tot een eigen koffiezaak opstarten. Van het leven in de bruisende stad tot het leven in de meer afgezonderde natuur.

Mijn eerste aanraking met astrologie raakte iets in mij wat langzaam is ontluikt tot een ware passie. Geen ander systeem gaat naar in mijn ogen zo ver en diepgaand, waarbij je voornamelijk tezamen met intuïtie enorm snel tot de kern kunt komen. Jaren later besloot ik; ik word astroloog.

Mijn expertise ligt dan ook meer in de (intuïtieve) spirituele astrologie, wat veel verder gaat dan enkel het psychologische vlak. Het neemt je mee in vraagstukken als: met welk doel ben ik hier op aarde? Waar ligt mijn kracht, mijn verlangen te ervaren, de (harde) lessen die het leven soms voorschotelt? Naast astrologie heb ik verscheidene kennis/ervaring opgedaan over o.a. healing, mediumschap en intuïtieve coaching.

Twee jaar geleden opende zich voor mij het moederschap. Een werkelijk transformerende ervaring. Al gauw had ik besloten ook dit ten volste te willen ervaren en voornamelijk de ontwikkeling van mijn kind te willen volgen. Mijn bedrijf verkocht ik en mijn wereld werd zowel klein, als alsmaar groter. Inmiddels twee jaar later voel ik zin, ruimte en energie om mijn eigen passie weer op te pakken. Als astroloog. Ik neem je graag mee in jouw reis door jouw leven. Jouw ervaringen en jouw lessen.

Praktische informatie

Afspraken vinden op locatie in Amsterdam-Zuid plaats (bij Nora) of online via Zoom (bij Nora en Desiree). Na je bestelling ontvang je een e-mail met toegang tot de agenda van Desiree of Nora. De huidige wachttijden vind je hieronder. Bij het plannen van je afspraak geef je aan wat jouw hulpvraag is en waar je specifiek geïnteresseerd in bent, ook deel je jouw geboortegegevens. De Zoomlink voor de sessie ontvang je na het maken van de afspraak. 

We nemen de consulten standaard op, zodat je het altijd nog eens kan terugkijken. 

Boek bij Desiree (60 min)

In een consult met Desiree kan je kiezen voor deze aandachtsgebieden:

- Radix (geboortehoroscoop)
- Solaar en transits (voorspellende astrologie)
€200

Boek bij Nora (60 min)

In een consult met Nora kan je kiezen voor de volgende aandachtsgebieden:

- Radix (geboortehoroscoop)
- Solaar en transits (voorspellende astrologie)
- Zakelijke astrologie (astrologie van de ondernemer en het bedrijf) 
€325

Het voelt alsof er een soort astrologisch portaal open is gegaan sinds onze sessie vrijdag. Ik droom zelfs over. Ik ben sindsdien constant verbanden aan het leggen en verslind alle informatie! Ook dat constante gevoel van dankbaarheid. Ik word er zó blij en enthousiast van. 

Ilona

Er zijn, alweer een hele tijd terug, voor mij twee horoscopen gemaakt. Algemene horoscopen. Je bent een beetje zus-en zo-en je kwaliteiten liggen hier en daar. Het blijft vaak algemeen. Maar jij deelt heel veel nieuwe informatie, nuttige informatie, en tot mijn verbazing ook informatie waarvan ik niet dacht hoe het in mijn horoscoop zou staan. Ik verbaasde me over hoe je voorouderlijke thema’s aflas. Je benoemt de problemen, oorzaken, gevolgen en de oplossing op een heldere manier. Grote kans dat ik weer een consult bij jou boek.

Roel (sessie met Desiree)

Radix (geboortehoroscoop)

Bij een radix leer je alles over de stand van de sterren en planeten bij geboorte. Deze unieke samenkomst bepaalt jouw blauwdruk. Uit een radix kan je belangrijke informatie halen over jouw karakter, patronen en levensloop. Je krijgt inzicht in persoonlijke en karmische thema's. 

Bij het duiden van je geboortehoroscoop gaan we terug naar je essentie: ook de delen van jezelf die je hebt weggestopt om welke reden dan ook. Je leert jezelf op een dieper niveau te begrijpen en je potentie volledig in te zetten.

Solaar en transits (voorspellende astrologie)

De solaar is een zogenaamde 'jaarhoroscoop'; je kan deze opstellen rond je verjaardag, als de zon weer op dezelfde plek staat als bij geboorte. Het geeft je een helder inzicht in de belangrijke thema's voor het aankomende jaar. De kansen en de uitdagingen. 

Door de solaar te combineren met transits zie je goed door welke fases je navigeert aankomend jaar. Je begrijpt zo door welke cycli je je beweegt en hoe je op een constructieve manier kan werken met deze energie. 

Zakelijke astrologie (astrologie van bedrijf en ondernemer)

In je radix zie je jouw carrièrepad en potentie. Door dit te combineren met de ontwikkelingen die speelden tijdens de start van je onderneming zie je precies wat dit bedrijf in je wil losmaken. In een zakelijke sessie focussen we ons op het bouwen van een bedrijf dat past bij jouw energie, werkwijze en missie.

In deze sessie krijg je daarnaast strategische handvaten, communicatiestrategieën en adviezen rond profilering aangereikt die in lijn zijn met wie jij bent en wat je te doen hebt.