Leer 1 op 1 astrologie met mij

Voor professioneel astrologen in spé 
Klaar voor een verdiepingsslag?
Je bent gegrepen door de astrologie. Het lieft wil je deze kennis zo snel mogelijk écht gaan toepassen. Je wil je kennis van astrologie meenemen in je huidige werk of droomt van het starten van een eigen astrologische praktijk. 

Nu sta je daarentegen op een plateau: je hebt al de nodige kennis opgedaan, maar vraagt je af hoe je nu écht op een hoog niveau kan komen in je duidingen. Want als je (professioneel) met astrologie aan de slag gaat, wil je het ook goed doen. Het blijkt lastig om alle kennis ook echt door te laten werken in een sessie. Hoe doen andere astrologen dat toch? 

Je hebt al een cursus gevolgd of een (deel van) een opleiding. Nog eens jaren in de klas zitten is niets voor jou; je wil snel gaan en diep gaan. Een transformatie doormaken in zes maanden tijd en daarna aan de slag gaan met jouw kennis en kunde. In dat geval is mijn 1:1-mentoring traject voor jou. 
De magie van astrologie overbrengen
Er zijn veel astrologen in Nederland en iedereen opereert op verschillende niveaus. Bij het ene consult zullen de vonken ervan af vliegen, terwijl de ander je niets nieuws te vertellen heeft. In mijn werk vind ik verandering teweeg brengen bij klanten het allerbelangrijkst. Mijn consulten staan zoveel mogelijk in het teken van (grote) doorbraken, aha-momenten en eye-openers. 

Om op dit punt te komen is het belangrijk om goed in je theoretische kennis te zitten. Dat fundament heb je namelijk nodig om de astrologie op een goede manier te vertalen naar de persoon tegenover je. Wat daarentegen vaak wordt vergeten is dat het verschil wordt gemaakt door praktijkervaring.

In dit traject werken we dus niet alleen aan je theoretische kennis, maar maak je vooral veel vlieguren als astroloog. Ik laat je zien hoe je een eigen astrologische visie ontwikkelt die gedragen wordt door jouw unieke touch en persoonlijkheid. Zo kan je vol zelfvertrouwen astrologische duidingen bieden die echt het verschil maken.
Wat ik je kan bieden
We ontwikkelen een programma op maat, afgestemd op jouw startniveau en waar je aan het einde wil zijn. De intensiteit van het programma is afhankelijk van jouw doelen en hoeveel tijd je beschikbaar hebt om in de kennis te duiken. 

Omdat we 1-op-1 werken, wordt het tempo goed opgevoerd. Je hoeft geen tijd te besteden aan informatie waar je al bekend mee bent en kan mij direct al je vragen stellen in onze tweemaandelijkse sessies. Ondertussen behouden we telefonisch contact en ben ik altijd beschikbaar voor overpeinzingen, analyses en vragen. 

Dit traject is intens en diepgaand. Je dompelt je compleet onder in de wonderlijke wereld en taal van de astrologie. Zo doe je jaren waard aan ervaring op in 6 maanden tijd. 
Resultaten
Omdat we één op één werken, komen we direct tot de kern en stellen we heldere prioriteiten. Dat betekent dat zes maanden 1:1 werken met mij je jaren aan zelfstudie kan besparen. Ik sta bekend om mijn vermogen om complexe theorie over te brengen in heldere, begrijpelijke taal. Wat nu nog hocuspocus voor je is, kan binnen een maand al klaarhelder zijn. 

In dit traject werken we eerst toe naar een professioneel niveau bereiken. Dit betekent dat je gemakkelijk een radix duidt (inclusief aspecten) en kan werken met verschillende voorspellende technieken. Daarnaast is er ruimte voor specialisaties in het traject, zoals spirituele punten of relatie-astrologie. We combineren dit met zoveel mogelijk oefenen, zodat je de fijne kneepjes in de vingers krijgt. 

Daarnaast gaan we samen op zoek naar jouw unieke stijl als astroloog en jouw visie op de astrologie. Na dit traject zit je niet meer eindeloos in de boeken ter voorbereiding op een duiding. Je weet welke manier van duiden bij jou past en voelt niet meer de behoefte om het af te kijken bij anderen. 

Na het traject kan je ervoor kiezen om in contact te komen met de andere astrologen die ik heb opgeleid. Zij leggen elkaar regelmatig vragen voor en dagen elkaar uit in de astrologische duiding. Zo houd je ook na het traject een klankbord. 
Over Nora 
Nora werkt sinds 2019 als professioneel astroloog (erkend door de vakverenigingen) en was één van de eersten die astrologie online op de kaart zette. Ze staat bekend om haar vertaalslag tussen de rijke geschiedenis van de astrologie en wat we in het hier en nu kunnen gebruiken. Haar vertaalslag is altijd praktisch, concreet en helder verwoord. Zij gaf honderden 1-op-1-sessies en al meer dan honderd deelnemers leerden astrologie van haar in het programma Align. In de sterren | De podcast over astrologie is meer dan 30.000 keer beluisterd. 

Nu... 

Je bent al enthousiast aan het duiden, maar verlangt naar meer. Meer kennis, meer ervaring, en vooral: het gevoel dat je echt weet hoe het zit. Het astrologische materiaal vliegt er doorheen, maar soms heb je het idee dat het niet blijft plakken of niet lukt om de materie je eigen te maken. Je bent gepassioneerd over astrologie maar hebt het idee dat je nog een paar ingrediënten mist om je astrologische visie zelfverzekerd met de wereld te gaan delen. Misschien droom je van een eigen astrologische praktijk of wil je astrologie graag inzetten in je werk (bijvoorbeeld om teamleden of groepsdynamieken nog beter te begrijpen).

Na dit traject...

• Zit het helemaal goed met je astrologische kennis. Je beheerst de technieken en weet hoe je advies kan geven aan de hand van de astrologie. Als je een radix ziet, heb je binnen een minuut de belangrijkste dynamieken door.
• Weet je wáárom astrologen plaatsingen op bepaalde manieren duiden. Je hebt inzicht in verschillende astrologische stromingen en fundamentele historische ontwikkelingen in het vak. Zo weet je ook met wie en wat je het wel of niet eens bent.
• Heb je een eigen visie ontwikkeld op het vak van astroloog die past bij jouw kwaliteiten en manier van in het leven staan. Je kan jouw visie vol zelfvertrouwen belichamen. (Dit maakt je trouwens gelijk heel interessant voor potentiële klanten.) 
• Kijk je niet meer af bij bekende astrologen en mentorfiguren, maar ken je jouw eigen waarheid. 
• Kan je bij het astrologisch duiden zowel vertrouwen op je diepgaande kennis als op je intuïtie. Je durft je gevoel te volgen en te zeggen wat er in je opkomt. We maken korte metten met zelfcensuur. 
• Kan je met vol vertrouwen een astrologische praktijk starten of astrologische kennis toepassen in je werk. 

Ervaringen

Ik heb net mijn traject bij Nora afgesloten en dat voelt toch wat raar. Voor maanden was Nora mijn astrologische houvast. Ik ben in het traject gestapt omdat ik al een tijdje bezig was met astrologie en al een paar basiscursussen had gedaan, maar daar bleef ik precies steken bij altijd opnieuw de basis en te weinig verdieping.

Nora heeft mijn verwachtingen meer dan ingevuld. Ze is een super mentor die heel veel weet en ook gemakkelijk haar pak kennis deelt. Geen enkele vraag was haar teveel. Wil je meer weten dan enkel de basis en ben je bereid om jezelf er helemaal in te verdiepen en te studeren, dan is dit traject een aanrader. Het kost je tijd en studiewerk, maar je krijgt er heel veel kennis voor terug.  

Nadia 
Daar ga ik dan binnenkort - op naar de examens tot astroloog. Na een lange en intensieve studie astrologie van zo'n 3,5 jaar zat ik vol waardevolle kennis. Toen was de vraag 'en nu?', 'hoe nu verder?'. Het toepassen in de praktijk is een totaal andere tak van sport. Zo kwam ik bij jou terecht. 

Jouw private mentoring aan mij is zo helpend, stimulerend en bevestigend geweest. Jouw lessen waren mijn 'YES'-momenten! Wat ben je een bijzonder goede coach. Je hebt enorm bijgedragen aan mijn proces om een zelfverzekerde astroloog te mogen worden. Zo heb je een bijzondere plek ingenomen die mij enorm heeft verrijkt en dit blijft. 

Marisa 
Maak een kickstart
Er zijn talloze astrologische cursussen online beschikbaar. Vaak zal je daarentegen zien dat kennis verzamelen één ding is, maar dit samenbrengen tot een overtuigende eigen manier van duiden weer iets heel anders. In dit traject zorgen we ervoor dat jouw theoretische fundament staat als een huis. Daarnaast leer ik je de coaching- en gesprekstechnieken die in de praktijk het verschil zullen maken. 

In het halfjaartraject is er daarnaast de ruimte om je te verdiepen in een specialisatiegebied van jouw voorkeur. Ook kan je het einde van het traject mijn hulp vragen om je astrologische praktijk succesvol te lanceren. 

We besteden veel tijd aan wat voor astroloog jij wil zijn. Je ontwikkelt zo een eigen visie op het vak, kiest specialisaties en weet hoe jouw astrologische stijl aansluit bij de manier waarop je in het leven staat. Je maakt de taal eigen. Zo zullen na dit traject mensen niet klant bij je worden omdat ze gewoonweg geïnteresseerd zijn in astrologie, maar omdat ze met jóú willen werken.
Podcastaflevering: van basiskennis naar professioneel astroloog

Plan een kennismakingsgesprek in

In een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we of mijn traject een match voor je is. Ik schat in welke resultaten je kan verwachten na het traject. Als het geen match blijkt te zijn, denk ik met je mee over alternatieve wegen om te komen waar je wil zijn.

Hoe ziet de mentoring eruit?

1: Kennismaking en plan bepalen
We beginnen met een kennismakingsgesprek. Als we allebei aan de slag willen gaan met dit traject, zal ik je vragen een opdracht te doen. Op basis van de opdracht kan ik goed inschatten wat je sterke kanten zijn en wat nog om verbetering vraagt. Aan de hand van ons gesprek en de opdracht stel ik een voorlopig schema op; een overzicht van wat we iedere sessie zullen bespreken. 

In ieder traject bespreken we stap voor stap hoe je tot een complete, indrukwekkende horoscoopduiding komt. De basis zal altijd weer voorbij komen; hoe lang we hierbij stilstaan hangt af van je voorkennis. 

2: Extra verdieping
Voor iedere sessie ontvang je huiswerk en opdrachten (afgestemd op hoeveel tijd je beschikbaar hebt voor dit traject). Ook krijg je toegang tot mijn programma Align bij dit traject en zal ik per onderdeel verwijzen naar de modules in Align over dit onderwerp. Daarnaast ontvang je lees- en luistermateriaal ter verdieping. Ik houd rekening met jouw manier van leren en voorkeuren. (Bijvoorbeeld of je houdt van theorie of leert door te oefenen, liever leest of video's kijkt.) 
3: Specialiseren
Het tweede deel van het traject (dit volgt na de basis en het oefenen met voorspeltechnieken) staat in het teken van jouw stijl en unieke touch vinden als astroloog. Gaandeweg kom je erachter welke stromingen en technieken het beste bij je passen. Tijdens de specialisatieperiode vinden we hier extra verdieping in en vind je jouw eigen geluid. Voorbeelden van specialisaties die tot nu toe werden gekozen: relatieastrologie, evolutionaire astrologie, draconische astrologie, klassieke voorspeltechnieken. 

4: Jezelf op de kaart zetten als astroloog
Aan het einde van het traject duiken we in hoe je jouw astrologische visie kan vertalen naar de praktijk. Op dit punt duid je gemakkelijk ter plekke een horoscoop en heb je alle vertrouwen in je kwaliteiten als astroloog. Ook heb je ontdekt wat jou anders maakt ten opzichte van andere astrologen. Ik help je met het ontwikkelen van een strategie om je toekomstige eigen praktijk op de kaart te zetten. Ook kan ik je aan het einde van dit traject begeleiden naar het landelijk astrologisch examen van de astrologische vakverenigingen.

Inhoud en technieken

1: Radixduiding
Horoscoopduiding: o.a. tekens, planeten, huizen, huisheersers, dispositors, punten (hoeken en maansknopen) planetaire kwaliteiten, majeure en mineure aspecten, aspectpatronen. Verschillende synthesetechnieken. 

Aanvullend naar keuze: centauren (Chiron, Pholus, Nessus, Chariklo) en zwarte lichten (zwarte maan, zwarte zon, Priapus, diamant).

2: Astrologische achtergronden
Introductie tot belangrijke astrologische stromingen en de achterliggende filosofie: psychologische astrologie, spirituele astrologie, evolutionaire astrologie, klassieke astrologie. Je wordt uitgenodigd om verschillende stromingen te onderzoeken en je verder te specialiseren in wat bij jou past. Kiezen voor een combinatie van stromingen is ook mogelijk.

3: Astrologische prognosetechnieken
Je leert te werken met transits, secundaire progressies en solaren. Het is mogelijk om dit aan te vullen met primaire directies, vragenastrologie, uurhoekastrologie en tertiaire progressies (naar keuze). 
3: Consultvoering
Ik leg de nadruk op gespreksvoering en de therapeutische of coachende functie van een astrologisch consult. Daarom start je met het traject met consulten geven, waar je ook feedback op krijgt. Je leert gesprekstechnieken, coachingstechnieken (vanuit de psychologie en NLP) en hoe je tot waardevolle adviezen komt. Beroepsethiek komt ter sprake. 

4: Relatie-astrologie
Je leert de technieken om te ontdekken hoe mensen zich in astrologische zin tot elkaar verhouden, bijvoorbeeld in liefdesrelaties of werkrelaties. Hiervoor gebruiken we synastrie en de composiet. 

5: Specialisatie en verdieping
Je specialiseert je verder; we diepen eerdere onderwerpen die jouw specifieke belangstelling uit of gaan door met minder populaire maar diepgaande astrologietechnieken, zoals draconische astrologie of Uranische astrologie. Aan het einde van dit traject verstevig je je kennis in de specialisatie die jouw specifieke interesse wekt.