De diepte in met astrologie

Leer 1:1 astrologie met mij
Klaar voor een verdiepingsslag?
Je bent gegrepen door de astrologie. Het lieft wil je deze kennis zo snel mogelijk écht gaan toepassen. Je wil je kennis van astrologie meenemen in je huidige werk of droomt van het starten van een eigen astrologische praktijk. 

Nu sta je daarentegen op een plateau: je hebt al de nodige kennis opgedaan, maar vraagt je af hoe je nu écht op een hoog niveau kan komen in je duidingen. Want als je (professioneel) met astrologie aan de slag gaat, wil je het ook goed doen. Het blijkt lastig om alle kennis ook echt door te laten werken in een sessie. Hoe doen andere astrologen dat toch? 

Je hebt al een cursus gevolgd of een (deel van) een opleiding. Nog eens jaren in de klas zitten is niets voor jou; je wil snel gaan en diep gaan. Een transformatie doormaken in zes maanden tijd. In dat geval is mijn 1:1-mentoring traject voor jou. 
De magie van astrologie overbrengen
Er zijn veel astrologen in Nederland en iedereen opereert op verschillende niveaus. Bij het ene consult zullen de vonken ervan af vliegen, terwijl de ander je niets nieuws te vertellen heeft. In mijn werk vind ik verandering teweeg brengen bij klanten het allerbelangrijkst. Mijn consulten staan zoveel mogelijk in het teken van (grote) doorbraken, aha-momenten en eye-openers. 

Om op dit punt te komen is het belangrijk om goed in je theoretische kennis te zitten. Dat fundament heb je namelijk nodig om de astrologie op een goede manier te vertalen naar de persoon tegenover je. Wat daarentegen vaak wordt vergeten is dat het verschil wordt gemaakt door praktijkervaring.

In dit traject werken we dus niet alleen aan je theoretische kennis, maar maak je vooral veel vlieguren als astroloog. Zo kan je vol zelfvertrouwen astrologische duidingen bieden die echt het verschil maken.
Wat ik je kan bieden
Laten we zeggen dat Mercurius zijn ei kwijt kan in dit traject. We ontwikkelen een programma op maat, afgestemd op jouw startniveau en waar je aan het einde wil zijn. De intensiteit van het programma is afhankelijk van jouw doelen en hoeveel tijd je beschikbaar hebt om in de kennis te duiken. 

Omdat we 1-op-1 werken, wordt het tempo goed opgevoerd. Je hoeft geen tijd te besteden aan informatie waar je al bekend mee bent en kan mij direct al je vragen stellen in onze tweemaandelijkse sessies. Ondertussen behouden we telefonisch contact en ben ik altijd beschikbaar voor overpeinzingen, analyses en vragen. 
Resultaten
Omdat we één op één werken, komen we direct tot de kern en stellen we heldere prioriteiten. Dat betekent dat een half jaar 1:1 werken met mij je jaren aan opleidingen of zelfstudie kan besparen. Ik sta bekend om mijn vermogen om complexe theorie over te brengen in heldere, begrijpelijke taal. Wat nu nog hocuspocus voor je is, kan over een maand al klaarhelder zijn. 

In dit traject werken we eerst toe naar het niveau van professioneel astroloog bereiken. Dit betekent dat je gemakkelijk een radix duidt (inclusief aspecten) en bekend bent met verschillende voorspellende technieken. We combineren dit met zoveel mogelijk oefenen, zodat je de fijne kneepjes in de vingers krijgt. 

Daarnaast gaan we samen op zoek naar jouw unieke stijl als astroloog en jouw visie op de astrologie. Na dit traject zit je niet meer eindeloos in de boeken ter voorbereiding op een duiding. Je weet welke manier van duiden bij jou past en voelt niet meer de behoefte om het af te kijken bij anderen. 

Nu... 

Je bent al enthousiast aan het duiden, maar verlangt naar meer. Meer kennis, meer ervaring, en vooral: het gevoel dat je echt weet hoe het zit. Het astrologische materiaal vliegt er doorheen, maar soms heb je het idee dat het niet blijft plakken of niet lukt om de materie je eigen te maken. Je bent gepassioneerd over astrologie maar hebt het idee dat je nog een paar ingrediënten mist om je astrologische visie zelfverzekerd met de wereld te gaan delen. Misschien droom je van een eigen astrologische praktijk of wil je astrologie graag inzetten in je werk (bijvoorbeeld om teamleden of groepsdynamieken nog beter te begrijpen).

Na dit traject...

• Zit het helemaal goed met je astrologische kennis. Je beheerst de technieken en weet hoe je advies kan geven aan de hand van de astrologie. Als je een radix ziet, heb je binnen een minuut de belangrijkste dynamieken door.
• Weet je wáárom astrologen plaatsingen op bepaalde manieren duiden. Je hebt inzicht in verschillende astrologische stromingen en fundamentele historische ontwikkelingen in het vak. Zo weet je ook met wie en wat je het wel of niet eens bent.
• Heb je een eigen visie ontwikkeld op het vak van astroloog die past bij jouw kwaliteiten en manier van in het leven staan. Je kan jouw visie vol zelfvertrouwen belichamen. (Dit maakt je trouwens gelijk heel interessant voor potentiële klanten.) 
• Kijk je niet meer af bij bekende astrologen en mentorfiguren, maar ken je jouw eigen waarheid. 
• Kan je bij het astrologisch duiden zowel vertrouwen op je diepgaande kennis als op je intuïtie. Je durft je gevoel te volgen en te zeggen wat er in je opkomt. We maken korte metten met zelfcensuur. 
• Kan je met vol vertrouwen een astrologische praktijk starten of astrologische kennis toepassen in je werk. 

Maak een kickstart
Er zijn talloze astrologische cursussen online beschikbaar. Vaak zal je daarentegen zien dat kennis verzamelen één ding is, maar dit samenbrengen tot een overtuigende eigen manier van duiden weer iets heel anders. In dit traject zorgen we ervoor dat jouw theoretische fundament staat als een huis. Daarnaast leer ik je de coaching- en gesprekstechnieken die in de praktijk het verschil zullen maken. 

In het halfjaartraject is er daarnaast de ruimte om je te verdiepen in een specialisatiegebied van jouw voorkeur. Ook kan je het einde van het traject mijn hulp vragen om je astrologische praktijk succesvol te lanceren. 

We besteden veel tijd aan wat voor astroloog jij wil zijn. Je ontwikkelt zo een eigen visie op het vak, kiest specialisaties en weet hoe jouw astrologische stijl aansluit bij de manier waarop je in het leven staat. Je maakt de taal eigen. Zo zullen na dit traject mensen niet klant bij je worden omdat ze gewoonweg geïnteresseerd zijn in astrologie, maar omdat ze met jóú willen werken.

Plan een kennismakingsgesprek in

In een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we of mijn traject een match voor je is. Ik schat in welke resultaten je kan verwachten na het traject. Als het geen match blijkt te zijn, denk ik met je mee over alternatieve wegen om te komen waar je wil zijn.