Welke informatie heb je nodig voor een reading?

Eigenlijk alleen je geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd. Omdat astrologie heel nauw luistert naar tijden, is het belangrijk om precies te weten hoe laat je bent geboren. Als je in Nederland geboren bent, kan je de tijd achterhalen door een geboortecertificaat aan te vragen bij de geboorteadministratie van de betreffende gemeente. Mocht dit geen optie voor je zijn, dan raad ik je aan om de tijd te laten rectificeren door een astroloog. Ik bied rectificaties alleen aan in combinatie met een consult, hiervoor kan je mij per e-mail contacteren.

Kan ik achteraf de reading nog teruglezen of terugluisteren?

Als je hebt gekozen voor een ‘live’ reading, neem ik het gesprek altijd op als videobestand. Dit stuur ik je per email toe na ons gesprek. Het is niet mogelijk om te vragen om een uitgeschreven variant van een consult – dit is een tijdrovend proces en gespreksdynamieken zijn belangrijk voor de sturing van een consult.

Kan ik mijn reading annuleren?

Een PDF-reading kan je niet annuleren. Een persoonlijk consult kan je maximaal 48 uur voor ons gesprek annuleren, in dat geval ontvang je het aankoopbedrag terug. Het is mogelijk om eenmalig een consult te verschuiven.

Tot welke astrologische stroming of discipline hoort jouw werk?

Ik richt me voornamelijk op de moderne psychologische astrologie, deze is vooral geïnteresseerd in de werking van de psyche. Persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie spelen hierin een grote rol. In de praktijk maak ik wanneer nodig gebruik van verschillende methoden –  vooral de moderne psychologische astrologie, maar soms ook een touch evolutionaire astrologie. Toen ik begon als astroloog gebruikte ik het huizensysteem Placidus, maar op den duur ben ik over gestapt naar equal house; deze methode geeft een meer evenwichtige huizenverdeling en is beter te hanteren voor voorspellingen.

Verder heb ik een holistische kijk op astrologie. Er zijn geen goede of slechte plaatsingen, het ligt aan jou hoe je gebruik maakt van je potentie.

Ik ben eens op consult geweest bij een andere astroloog, en die heeft andere aandachtspunten/analyses dan jij, hoe kan dat?

Dat is heel normaal. Iedere astroloog heeft zijn eigen interesses, specialisaties, bronnen en achtergrond, interpretaties kunnen afwijken. Verwacht in ieder geval niet dat ik exact hetzelfde zal vertellen als een astroloog die je in het verleden hebt geraadpleegd.

Policy

Aankopen van geschreven readings definitief. Dit betekent dat er geen teruggave mogelijk is. Als je ontevreden bent met je aankoop, kunnen we samen op zoek gaan naar een manier om dit probleem op te lossen. Omdat readings voor trainingen door mij persoonlijk worden gemaakt, is het mogelijk dat het soms langer kan duren dan op de website aangegeven voordat je het product ontvangt.

Astrologie en andere vormen van spiritualiteit kunnen nooit als alternatief gezien voor medische raadpleging. Bij serieuze problemen, raadpleeg een hulpverlener of arts.

Lidmaatschap FAQ

Ik heb het membership afgerekend. Wanneer krijg ik toegang tot de content? Binnen 3 werkdagen heb je toegang tot een speciaal portaal in je account. Meestal zal je daarentegen direct automatisch toegang krijgen.

Hoe krijg ik toegang tot de content? Onder het kopje ‘mijn account’ kan je ‘Mijn membership’ vinden. Hier kan je de links vinden naar het portaal van Iris en andere content.

Waar kan ik de informatie over het maandelijkse webinar vinden? In het portaal deel ik steeds tenminste 3 weken van tevoren wanneer de maandelijkse webinar plaatsvindt. Dit gebeurt altijd via Zoom. Binnen 24 uur heb je toegang tot de opname van de webinar zodat je het altijd kan terugkijken wanneer je er niet bij kan zijn.

Hoe werkt het qua betalingen? Kan ik ieder moment mijn membership annuleren? Na je aankoop word er steeds weer na een maand het aankoopbedrag afgeschreven. Via ‘mijn account’ kan je het membership ieder moment annuleren en dan wordt er ook niets meer afgeschreven.  

Privacy (AVG)

Voor een reading heb ik jouw geboortegegevens nodig. Andere persoonsgegevens (zoals je adres) zullen niet gebruikt worden tenzij je een fysiek product hebt aangeschaft, en na een bepaalde tijd verwijderd worden. Als astroloog kan ik voor studie-doeleinden soms een bekend profiel erbij pakken, maar jouw informatie wordt nooit zonder toestemming met derden gedeeld. Je hebt recht op ‘vergeting’, als je het fijn vindt dat jouw geboortegegevens direct na de afspraak/levering worden verwijderd dan kan je dit aangeven bij je bestelling of mailen, en wordt dat zo snel mogelijk in orde gemaakt. Ook in mijn afspraken met assistenten en/of freelancers hanteer ik een strikte geheimhoudingsafspraak als persoonlijke gegevens of persoonlijke astrologische interpretaties aan de orde komen.

Contact

Handelsnaam: In de sterren
BTW-nummer: NL003216720B19
KVK-nummer: 77573412
Email: shop [at] indesterren.nl