GRATIS LIVE MASTERCLASS
ON DEMAND

Zo ontdek je jouw (verborgen) talenten met astrologie

Astrologie is een eeuwenoude kunst, volgepakt met levenswijsheden. Maar het begrijpen van je geboortehoroscoop kan een ingewikkelde en overweldigende puzzel zijn. Iedereen vertelt iets anders en dat maakt het maar lastig om tot duidelijke antwoorden te komen.

Daarom neem ik je in deze masterclass mee langs een aantal van de parels uit je eigen horoscoop. Je leert jouw unieke talenten te herkennen met astrologie. Misschien zal je bevestigd worden in wat je stiekem al vermoedde, maar ik weet ook zeker dat je weer iets nieuws over jezelf zal leren. Ook laat ik je zien waar je precies naar kan kijken, zodat je deze hidden gems ook bij anderen aan kan wijzen.

Ik heb al meer dan 1000 mensen geholpen met het begrijpen van hun eigen geboortehoroscoop. Met astrologie zie ik haarscherp jouw potentie en reik ik je de tools aan om dit waar te maken.

Na deze masterclass...

  • Herken je de factoren in je horoscoop die je alles vertellen over jouw verborgen talenten
  • Kan je anderen helpen om aan de hand van horoscoop hun potentie te ontdekken 
  • Begrijp je jouw persoonlijke ontwikkelingsproces vanuit astrologisch oogpunt 
  • Begrijp je de opbouw van een geboortehoroscoop en snap je de belangrijkste principes
  • Weet je hoe je de zin van de onzin kan scheiden als het aankomt op astrologie (en alles wat je hier online over kan vinden)
Mijn masterclasses staan bekend als informatiebommetjes. Ik maak astrologie zo concreet mogelijk zonder aan diepgang te verliezen. Na deze masterclass heb je dus veel nieuwe kennis om zelf nog dagenlang mee aan de slag te gaan. 

Ik ben erbij!

* indicates required
Over Nora Gosselink
Aangenaam! Ik ben Nora, erkend astroloog (ASAS), en van huis uit historica. In mijn studententijd raakte ik al in de ban van de sterren. Het fascineerde enorm hoe dit eeuwenoude systeem me wist te inspireren om grote veranderingen in mijn leven aan te brengen - en echt in lijn te leven met wat ik te doen heb op aarde. 

Tegenwoordig geef ik les in astrologie en leid ik astrologen op. Daarnaast help ik als coach mijn klanten om het maximale uit hun leven te halen. Tijdens deze masterclass wil ik je een inkijkje geven in hoe betekenisvol deze oude symbolentaal kan zijn. Ben je erbij?