GRATIS LIVE MASTERCLASS
DONDERDAG 24 AUGUSTUS OM 20:00

Zo vind je jouw missie met astrologie 

Astrologie is een eeuwenoude kunst, volgepakt met levenswijsheden. Maar het begrijpen van je geboortehoroscoop kan een ingewikkelde en overweldigende puzzel zijn. Iedereen vertelt iets anders en dat maakt het maar lastig om tot duidelijke antwoorden te komen.

Daarom neem ik je in deze masterclass mee naar de kern van je eigen horoscoop: wat je te doen hebt in dit leven. Ik laat je zien hoe je op een praktische manier aan de slag kan gaan met astrologie. Want het wordt tijd dat iedereen toegang heeft tot deze kennis.

Ik heb al meer dan 1000 mensen geholpen met het begrijpen van hun eigen geboortehoroscoop. Met astrologie zie ik haarscherp jouw potentie en reik ik je de tools aan om dit waar te maken.

In deze gratis masterclass laat ik je zien welke drie factoren in je geboortehoroscoop jouw missie in dit leven bepalen. Ook leer ik je dit gelijk zelf te duiden. 

Na deze masterclass...

  • Herken je de drie factoren in een birth chart (geboortehoroscoop) die je vertellen over jouw missie, en kan je ze duiden
  • Lees je in jouw eigen geboortehoroscoop je (verborgen) talenten en potentie af
  • Begrijp je jouw persoonlijke ontwikkelingsproces vanuit astrologisch oogpunt 
  • Zie je welke carrièrerichting bij jou past 
  • Begrijp je de opbouw van een geboortehoroscoop en snap je de belangrijkste principes
  • Raak je niet meer van een astrologische kaart (een soort cirkeldiagram), maar weet je waar te beginnen 
  • Weet je hoe je de zin van de onzin kan scheiden als het aankomt op astrologie (en alles wat je hier online over kan vinden)
Mijn masterclasses staan bekend als informatiebommetjes. Ik maak astrologie zo concreet mogelijk zonder aan diepgang te verliezen. Na deze masterclass heb je dus veel nieuwe kennis om zelf nog dagenlang mee aan de slag te gaan. 

Tijdens de live masterclass is er de gelegenheid om mij jouw vragen te stellen over jouw missie en het begrijpen van je geboortehoroscoop.

Ik ben erbij!

* indicates required
Over Nora Gosselink
Aangenaam! Ik ben Nora, erkend astroloog (AVN, ASAS) en van huis uit historica. In mijn studententijd raakte ik al in de ban van de sterren. Het fascineerde enorm hoe dit eeuwenoude systeem me wist te inspireren om grote veranderingen in mijn leven aan te brengen - en echt in lijn te leven met wat ik te doen heb op aarde. 

Tegenwoordig geef ik les in astrologie en leid ik astrologen op. Daarnaast help ik als coach mijn klanten om het maximale uit hun leven te halen. Tijdens deze masterclass wil ik je een inkijkje geven in hoe betekenisvol deze oude symbolentaal kan zijn. Ben je erbij?