Mijn nieuwste en meest complete programma gaat volgende maand live! Ik neem je mee in alle astrologische kennis die ik de afgelopen tien jaar heb opgedaan: van de absolute basiskennis tot lessen voor gevorderden. Ook maandelijkse voorspellingen en Q&A's zijn hier onderdeel van. 

Dit is het enige programma over astrologie dat je ooit nodig gaat hebben. Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst en ontvang een bonus e-book over wat jouw carrièrepad (de Midhemel) betekent in je e-mail.
As above, so below. As the universe, so the soul.
– Hermes Trismegistus 
Een nieuwe manier
Met mijn nieuwe programma ontdek je het goud dat jij al die tijd al in handen had. Je wordt herinnerd aan jouw enorme potentieel, en we doen dat door de eeuwenoude taal van de astrologie. Ik heb al honderden mensen door een transformatie zien gaan door deze nieuwe inzichten. Zonder urenlang in de boeken te zitten of eindeloos rijtjes uit je hoofd te leren doe je supersnel nieuwe kennis op. 
Wat astrologie voor jou kan betekenen
  • Een liefdevolle en gezonde relatie met jezelf ontwikkelen. Wat je eerst zag als valkuil of tekort zal je nu kunnen zien als een unieke eigenschap of zelfs een talent.
  • Je hoeft jezelf niet meer met anderen te vergelijken; want jouw essentie is uniek. In plaats van die essentie weg te stoppen kan je nu beseffen dat je goud in handen hebt.
  • Je gaat heldere keuzes maken en hoeft niet meer eindeloos te gaan wikken en wegen, omdat je weet welke keuzes in lijn liggen met je authentieke zelf.
  • Je gaat op een andere manier kijken naar je relaties - door helemaal jezelf te kunnen zijn trek je gezonde relaties en vriendschappen in en weet je wie er bij je past.
  • Je begrijpt waar slechte gewoontes en persoonlijke uitdagingen vandaan komen, dit geeft je ook de kracht om ermee te breken. 
Over Nora
Ik ben erkend astroloog en historica. De afgelopen tien jaar dompelde ik me onder in de magische taal van de sterren. In mijn werk combineer ik eeuwenoude wijsheden met adviezen die we vandaag de dag goed kunnen gebruiken.

Al mijn kennis, opgedaan uit opleidingen, tientallen boeken en bij verschillende leraren, vind je terug in dit programma. Astrologie hielp me zelf weer in contact te komen met mijn essentie en een authentiek leven te gaan leiden.

Ik liep jarenlang tegen burn-outklachten en een depressie aan, maar astrologie gaf me de kennis om het leven anders aan te pakken. Tegenwoordig heb ik mijn droomcarrière, gezonde en vervullende relaties, weet ik haarscherp wat mijn zielsmissie is en leef ik vanuit gemak en flow. 
De onderwerpen
Vervullende relaties
Relaties zijn de spiegel van je binnenwereld. Ontdek wat je nodig hebt in relaties, wie er bij je past en wat je waard bent. Door te begrijpen wat een relatie voor jou succesvol maakt blaas je bestaande relaties nieuw leven in. 
Zielsmissie ontdekken
Jouw missie in dit leven staat in de sterren geschreven. Door je er bewust van te worden raak je in een spirituele stroomversnelling en vind je houvast en richting. 
Droomcarrière bouwen
Je ontdekt je passies, unieke talenten, potentieel en kansen. Astrologie laat je niet alleen je ideale baan zien, maar ook welk werkverband en werkomgeving voor jou perfect zijn.
Financiële overvloed
Wat staat er op financieel vlak voor jou in de sterren geschreven en wanneer komen er fantastische kansen naar je toe? Je ontdekt jouw financiële strategie en de juiste timing om te groeien.
In mijn programma bespreken we al deze onderwerpen en méér. Je leert hoe je jouw unieke blauwdruk kan duiden en ernaar kan leven. Naast de basiscursus (volledig in video en audio-opnames) krijg je toegang tot masterclasses om thema's die nu voor jou belangrijk zijn uit te diepen. Op maandelijkse basis deel ik Q&A's, voorspellingen en gouden tips met je.

Zie ik je binnenkort?