Astrologie voor persoonlijke groei.
Hi, ik ben Nora!
Als tiener ontdekte ik de astrologie, en heb ik het nooit meer losgelaten. Sinds 2019 werk ik als professioneel astroloog, hiernaast ben ik opgeleid als historica. Ik zet astrologie graag op een nuchtere manier in, als een tool die je kan helpen het maximale te halen uit je potentie. In mijn readings houd ik de moderne psychologische astrologie aan, maar altijd aangevuld met een vleugje mythologie en wanneer nodig evolutionaire technieken. Ik bied zowel readings aan waarin we de diepte in duiken en je alle handvaten krijgt om jezelf de taal van de astrologie eigen te maken, als korte, toegankelijke readings in je mailbox.
De geboorteprofielreading bij Nora was erg bijzonder. Ze weet ontzettend veel en legt alles erg begrijpelijk uit. Ze vertelde dingen waar ik me erg sterk in kon vinden, maar ze vertelde ook dingen waar ik me minder goed in kon vinden. Over de zaken waar ik me minder in goed kon vinden heb ik altijd gedacht dat ik dat niet kon of dat zoiets niet voor mij was weggelegd. Na de reading kwam ik er langzamerhand achter dat ik altijd het verkeerde heb gedacht en dat Nora gelijk had. Het was juist het duwtje in de rug dat ik nodig had om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben Nora ontzettend dankbaar voor haar inspirerende reading.

- Lonneke
Wat ben ik ontzettend blij met deze marsreading! Ik was al een tijdje bezig om te ontdekken wat mijn volgende carrièrestap zou moeten zijn. Niet alleen heeft deze reading mij bevestiging gegeven dat ik moet vertrouwen op mijn hart en mijn onderbewustzijn, het heeft mij ook nieuwe inzichten en handvaten gegeven waar ik zeker mee aan de slag kan. Wat fijn is aan de reading is dat Nora je je mogelijke valkuilen toont en je adviezen geeft hoe je hier mee om zou kunnen gaan. Ik heb een academische achtergrond en kan daardoor soms een beetje sceptisch zijn, deze reading heeft definitief mijn twijfels weg genomen en mijn geloof in de astrologie bevestigd. Bedankt Nora, ik zal zeker nog een reading bij je boeken!

- Silvia
Dit jaar vindt mijn Saturnusterugkeer plaats en daar was ik door alle negatieve berichten erover een beetje angstig voor. Daarom heb ik een maand geleden een jaarvoorspelling bij Nora gedaan. Dit was heel fijn want naast het feit dat ze mijn zorgen wegnam, is tot nu toe alles wat ze noemde uitgekomen. Ook sloten de topics die aan bod kwamen 1 op 1 aan met wat er daadwerkelijk speelt in mijn leven, ze heeft eigenlijk niets gezegd waarvan ik dacht “dat herken ik niet”, alles was ontzettend on point. Ze neemt de tijd voor je en er is genoeg ruimte voor vragen. Het was voor mij een ontzettend positief startmoment, ik heb de reading dan ook al aan meerdere mensen aangeraden en zou als je dit leest en nog twijfelt het echt doen!

- Jasmijn
in de media