In dit traject bouwen we samen 3 maanden lang aan blijvende veranderingen met de kracht van astrologie en coaching.

Loop jij hier tegenaan? 

  • Je bent ambitieus en weet dat je veel in je mars hebt, maar oude patronen en uitstelgedrag verhinderen je.
  • Je rationele mind heeft je vaak geholpen in dit leven, maar zit je je nu dwars. Je eigen hoge verwachtingen en zelfkritiek zitten je in de weg.
  • Je betrapt jezelf vaker op het pleasen van anderen en hebt moeite met grenzen aangeven. 
  • Astrologie heeft je al een aantal heldere inzichten gebracht, maar je weet nog niet hoe je concreet aan de slag moet gaan met je blauwdruk.
Herkenbaar? Tijdens The Next Chapter gaan we aan de slag met deze uitdagingen en ontstaat er ruimte voor een nieuw verhaal.
Laten we samen bouwen aan een transformatie.
Je wéét dat het anders kan, maar hebt nog niet uitgevonden hoe dan. Die situatie herken ik helemaal. Jarenlang begreep ik maar niet waarom ik zoveel piekerde en angstig was. Op den duur ontdekte ik dat ik mezelf in de weg was gaan zitten. Gedragspatronen die op het eerste gezicht onschuldig lijken, zoals veel willen betekenen voor anderen en een hoge lat voor jezelf hanteren, bleken meer vervelende gevolgen te hebben dan ik dacht.

Mijn helingreis begon en ik herontdekte de astrologie. Dat systeem gaf me een scherp inzicht in waarom ik bepaalde patronen had ontwikkeld en welke onzekerheden erachter schuilgingen. Tegelijkertijd wees mijn eigen radix ook op hoe het anders kan: hoe fantastisch het zou kunnen zijn als ik met mezelf aan de slag ging. 

Ik luisterde ernaar. Ik laat me niet meer leiden door angsten, maar door groeimogelijkheden. Ik doe geen dingen meer omdat het van me verwacht wordt of om iets aan mezelf te bewijzen; maar ben gefocust op wat mij ware vervulling schenkt. De afgelopen jaren ontdekte ik tal van tools kennen die je in dit proces helpen. Ik zet ze in tijdens The Next Chapter.

Stel je voor...

  • Je leert jouw blauwdruk door en door kennen. Zo kom je in contact met je eigen potentie en missie. Ik geef je de tools mee om daadwerkelijk naar dat potentieel te gaan leven.
  • Je wordt je volledig bewust van het verhaal dat je jezelf vertelt, en gaat aan de slag met een nieuw verhaal.
  • Je vindt de moed om constructief aan je doelen te werken. We maken een haalbaar plan dat je kan volhouden, zodat je niet na een poosje de handdoek in de ring gooit. 
  • Faalangst, uitstelgedrag en perfectionisme blokkeren je niet meer. Je doorziet de psychologische spelletjes die ze met je spelen en laat je niet meer in de maling nemen. 
  • Keuzes maken is geen uitdaging meer, omdat je goed weet wat wel bij je past en wat niet.
  • Je kan in een veilige omgeving het verleden en oude patronen loslaten, om daarna met nieuwe energie aan een nieuwe toekomst te gaan bouwen.
Hier werken we samen aan in The Next Chapter

Wat we gaan doen

Dit traject bestaat uit zes sessies en twee belangrijke delen: 1) het tackelen van jouw schaduwen, onzekerheden en de beren die je op de weg ziet. 2) Zo de ruimte scheppen om te gaan werken aan jouw droomleven. Ik reik je daarbij de tools aan voor blijvende verandering. Zo zet je een punt achter onhaalbare goede voornemens, en ga je vanuit zelfliefde bouwen aan een nieuwe toekomst.

De klanten die ik help zijn zich stiekem ook wel bewust van hun potentie, bijzondere talenten en kwaliteiten, maar lopen tegen hun eigen overtuigingen aan. Je kan het ervaren als een kloof tussen wat jij weet dat je kán en hoe je leven er nu praktisch uitziet. Samen gaan we jouw huidige levenshouding en omstandigheden zo optimaliseren dat je ook écht in die beste versie van jezelf kan gaan stappen. 
We werken in een hoog tempo aan jouw belemmerende overtuigingen en het helen van het verleden. Je wordt je bewust van jouw onzekerheden en uitdagingen, en in krachtige oefeningen (binnen de sessies en als huiswerk) maak je de shift naar een andere visie. Hierbij gebruik ik elementen uit het gedachtegoed van Carl Jung (schaduwwerk), NLP (effectieve technieken om je mindset te veranderen) en therapeutische methoden die wetenschappelijk aantoonbaar effectief zijn. In de praktijk merk ik dat deze combinatie van methoden, die ik volledig afstem op jouw behoeften, ook effectief is voor mensen die al jarenlange ervaring hebben met coaching en therapie.

Mijn coachingstijl wordt door klanten beschreven als warm, liefdevol, meedenkend en scherp. In The next chapter bied ik je maatwerk (natuurlijk afgestemd op jouw unieke astrologische blauwdruk) zodat je kan gaan floreren. 

Aan het einde van het traject zal je je een stuk lichter voelen en een aantal belangrijke stappen hebben genomen om jouw droomleven te verwezenlijken.

Mijn verhaal

Op jonge leeftijd was ik al erg bezig met persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Mede omdat het niet altijd makkelijk was: ik voelde van vroeg af aan een groot verantwoordelijkheidsgevoel, was extreem perfectionistisch en angstig. Dat zorgde ervoor dat ik al jong tegen een depressie en paniekstoornis op moest boksen. Ik heb lang gedacht dat dit nu eenmaal bij me hoorde, tot spiritualiteit op mijn pad kwam.

Door veel spirituele inzichten (en verder meer dan 150 boeken over psychologie en zelfontwikkeling) ben ik me in mijn twintiger jaren bewust geworden van wie ik écht ben. Voormalige uitdagingen kon ik zo omvormen in passies en talenten waar ik nog steeds mee werk. De eeuwige kritische stem is veranderd in een liefdevolle en respectvolle relatie met mezelf. In mijn benadering combineer ik spiritualiteit met wetenschap. Die twee vormen een gouden duo die je op de lange termijn helpen om nieuwe patronen en overtuigingen te integreren.

Tijdens mijn geboorte was het sterrenbeeld Schorpioen rijzende aan de oostelijke horizon (mijn ascendant), wat ervoor zorgt dat transformatie en diepgang voor mij vanzelfsprekend zijn. Ik help je liefdevol te beginnen met een nieuw hoofdstuk en weet met scherpe vragen snel tot de kern van een probleem te komen. Naast mijn werk als astroloog en coach heb ik een wetenschappelijke achtergrond als historica, literatuurwetenschapper en onderzoeker, en dat merk je in hoe ik spiritualiteit inzet. Niet om weg te zweven maar om diepe inzichten op te doen.

Testimonials

Voor het traject zat ik vast, raakte niet vooruit. Ik zocht naar meer sociale relaties en hoe ik stapjes kon zetten zonder steeds stil te staan of weer 10 stappen achteruit te gaan - ik ging trappelend door het leven.

Ik koos voor The Next Chapter door Nora's warme persoonlijkheid en de concrete handvaten die ze al aanreikte voordat ik 'ja' had gezegd. Als ik kijk waar ik nu sta: ik heb initiatief genomen in potentiële vriendschapsrelaties. Ook heb ik handvaten om verder te groeien en weer een aantal laagjes van mijn identiteit afgepeld. Ik heb geleerd dat op welk punt ik ook sta in mijn leven, ik niet altijd nog meer hoef te zijn. Wie ik nu ben is al goed genoeg. In het traject vond ik de tools en meditaties echt een aanrader. Nora's coaching was heel open, niet veroordelend, en volledig op mij afgestemd. 
Kim
Ik heb een jaar later nog heel veel aan de reading door Nora. Het laatste duwtje in de rug naar meer zelfacceptatie en een duidelijker beeld van waar ik naartoe wil groeien en wat ik los mag laten in dit leven. Sommige inzichten zijn echt en mantra voor me geworden, waar ik alsmaar bij terugkom. Zeker op werkgebied is inmiddels alles zo fijn geland en ingericht naar mijn behoeftes. Haar no-nonsense en down-to earth approach zijn zo verfrissend en oprecht. Dit is echt een investering in jezelf waar je heel je leven nog lering uit kan trekken.
Eva
Lieve Nora, je bent rustig en zelfverzekerd; heerlijk! Wat ik fijn vond is dat je ook als klankbord diende. Soms krijg je inzichten door jezelf te horen praten en als die inzichten dan bevestigd worden, geeft dat kracht. Je gaf handvaten om te komen waar ik eigenlijk wil zijn, zodat ik daar stap voor stap kan komen.

En de combinatie astrologie en coaching: love it. De ideale combinatie en het geeft meer op bepaalde gedachte patronen of sterke overtuigingen. Er valt nog zoveel te ontdekken en te bekijken; hoe bepaalde aspecten terugkomen in mijn doen, of ik dat herken of ik er juist meer gebruik van zou willen maken. Dit gaf me een zetje in de rug voor transformatie aankomende jaar. Volgens mij ben ik die nu al gestart. 
Yvonne
Ik was na de reading volledig blown away door hoe accuraat het voelde. Hoe kon ze precies weten welke blokkades ik uit mijn jeugd had meegekregen?! Nora is ontzettend kundig in dat vertalen op een manier die voor (toen nog) een beginner begrijpelijk is. En nog belangrijker; ze wist precies aan te geven waar ik het beste aan kon gaan werken om van die blokkades af te komen. Dat was de motivatie die ik nodig had om met eigenaarschap in mijn schaduwkant te duiken, wat me zoveel moois al heeft gebracht en sowieso nog gaat brengen. De opname blijft me nog steeds helpen in mijn groeiend bewustzijn, zelfontwikkeling en acceptatie van wie ik ben, de schaduwkanten én mijn fantastische potentieel. 
Rowanne
Tijdens zo'n reading bij Nora is de hoeveelheid info die je krijgt op zijn zachtst gezegd overweldigend. Mega leuk, maar is het ook nuttig? Met volle overtuiging kan ik zeggen: ja.

Dit geeft je handvaten om met uitdagingen om te gaan, en dat is het life-changing aspect eraan. Je krijgt de kans om al je vragen te stellen, maar blanco de reading induiken is ook helemaal prima. Al je plaatsingen komen aan bod, zodat je achteraf een goed beeld hebt van wat je horoscoop allemaal over je verklapt. En dat is - ik ga het nog één keer zeggen - iets wat je je leven lang niet meer zal vergeten.
Cosmopolitan

Kennismaking

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdekken we of The Next Chapter een match voor jou is. We ontmoeten elkaar via Zoom en je geeft van tevoren aan waar jij nu mee bezig bent en waar je tegenaan loopt. Je deelt ook je geboortegegevens met mij, zodat ik een blik kan werpen op je astrologie. 

Jouw investering

430 per maand
3 termijnen (inc BTW)
1200
in één keer betalen (inc BTW)

Veelgestelde vragen

Ik heb al veel geprobeerd om te veranderen, waarom zou dit traject wel helpen?
The Next Chapter is volledig afgestemd op wat voor jou werkt; ik lever maatwerk in dit traject. Daarbij gebruik ik een mix van effectieve tools die hun werking steeds weer opnieuw hebben bewezen. In de tussentijd geef ik je opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan, zodat je jezelf in rap tempo ziet groeien. Aan het begin van jouw traject verhelderen we wat jouw doelen zijn en gaandeweg houden we de voortgang in de gaten. De optie van tussentijds contact (bellen, WhatsApp, e-mail) zorgt er daarnaast voor dat je altijd een sparpartner bij de hand hebt. 
Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
Ja! Je kan in overleg in meerdere termijnen betalen, deze worden dan maandelijks op hetzelfde moment afgeschreven per automatische incasso.
Ontmoeten we elkaar ter plekke of online?
Dat ligt aan wat jij fijn vindt. Sommige mensen geven de voorkeur aan op locatie in Amsterdam, anderen aan online contact. Inhoudelijk maakt het weinig uit, al zie ik dat sommige klanten zich comfortabeler voelen bij face-to-face afspreken.