Leer in een handomdraai werken met de astrologische invloeden van het moment. Met Cosmic watch begrijp je jouw eigen levenscycli en geef je deze kennis op overtuigende wijze door aan jouw klanten en volgers.
Werk met de kosmische klok 
Astrologie is de beste tool om inzicht te krijgen in je eigen processen. Ik gebruik deze kennis dagelijks om mijn klanten te laten zien hoe ze door levensfases mogen navigeren. Door te werken met je kosmische klok begrijp je je eigen timing precies en kan je anticiperen op de wetten van de kosmos. Je weet wanneer het tijd is om in beweging te komen of juist te reflecteren. 
Astrologische zin en onzin
Ik ben niet de enige die doorheeft hoe astrologie ons kan helpen collectieve en persoonlijke energieën te begrijpen. Rond de nieuwe en volle maan zie je veel zin en onzin voorbij komen op social media. Maar een klein deel van de posts weet de juiste snaar te raken. 

In Cosmic watch leer ik je op een correcte en volledige manier de planeetstanden van het moment duiden. Zo kan je ook anderen op de juiste manier meenemenin de invloed van de maan en hemelstanden. Dit programma geeft je een diep begrip van hoe de planeetstanden ons op collectief én persoonlijk niveau beïnvloeden. Je leert onder andere:
  • De astrologische basics. Hoe zit het met de betekenis van planeten, tekens, huizen en aspecten? 
  • De invloed van de volle en nieuwe maan op collectief niveau (waarom voel je je zo?)  
  • Hoe iedere nieuwe en volle maan anders is; de betekenis van de astrologische tekens en verbanden tussen planeten 
  • De invloed van planetaire shifts op collectief niveau (bijvoorbeeld de shift van Pluto naar Waterman in 2024, maar ook maandelijkse shifts) 
  • De invloed van planetaire shifts op persoonlijk niveau (begrijpen wat dit voor jou of je klant persoonlijk betekent) 
  • Hoe je zelf tot een astrologische duiding komt die mensen aan het denken zet. (Met ideeën voor journalprompts en opdrachten)
  • Hoe je zonder teveel poespas kan zien levensthema's om aandacht vragen in verschillende periodes
Astrologie voor iedereen
Je weet dat astrologie hout snijdt. Het blijft je verbazen hoe je je rond de nieuwe en volle maan anders voelt dan normaal. Het is alleen lastig om precies woorden te geven aan wat je meemaakt. Je voelt de shift, maar weet niet precies wát er nou gaande is op kosmisch niveau. 

Na Cosmic watch begrijp je precies met welke astrologische invloeden we te maken krijgen en hoe die doorwerken in je leven. Je begrijpt eindelijk waarom je je in oktober zo rusteloos voelt of waarom de vorige nieuwe maan je zoveel energie gaf. Ik leer je de planeetstanden tracken (zo zeg jij in het vervolg eenvoudig: 'O ja, dat komt omdat Mercurius nu in Schorpioen loopt'), maar leer je ook wat het precies betekent. Zo hoef je niet meer de content van tien verschillende astrologen af te gaan om te snappen wat er nu speelt.
Professionele astrologie
De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen mogen helpen met mijn kennis van de kosmische klok. Ik sta als astroloog bekend om mijn praktische vertaalslag en heldere taal. Ondertussen doen er daarom al meer dan 100 mensen mee aan mijn opleiding Align. Het afgelopen jaar hielp ik coaches en therapeuten met hoe ze astrologie kunnen toepassen in hun praktijk. 

Ik ben professioneel erkend astroloog en geschoold als historica aan de Universiteit van Amsterdam. Je kan me ook kennen van media-verschijningen over astrologie in o.a. JAN, Viva, Cosmpolitan, en bij Koffietijd en NOS. 

Mijn missie? De enorme diepgang die de astrologie eigen is, vertalen naar vandaag de dag. Een brug slaan tussen deze eeuwenoude leer en wat we nú nodig hebben om te kunnen groeien als mens. Veel astrologen houden hun kennis voor zichzelf. Ik denk juist dat de wereld mooier wordt als zoveel mogelijk mensen de wijsheid van de kosmos zelf kunnen toepassen.

In Cosmic watch leer ik je zelf aan de slag te gaan met astrologie zonder teveel poespas. Vergeet ingewikkelde berekeningen en onleesbare tabellen: we brengen het samen terug tot de kern. 
Het programma
In december draai ik de live-variant van Cosmic watch. Daarna blijf je onbeperkt toegang houden tot alle opnames, zodat je altijd weer informatie kan terugzoeken. De planning van de livesessies ziet er als volgt uit:

.. december om 11:00 - Sessie 1. De astrologische basics (en hoe je aan je astrologische info komt)
.. december om 11:00 - Sessie 2. De invloed van de maanfases, volle- nieuwe maan 
.. december om 11:00 - Sessie 3. De specifieke invloed van de maanfases duiden 
.. december om 11:00 - Sessie 4. Astrologische toepassing. De juiste vragen en opdrachten 

Ook ontvang je een astrologisch naslagwerk met basisinformatie over de tekens, huizen en planeten. Zo kan je altijd je kennis weer opfrissen. Na iedere livesessie is er daarnaast de mogelijkheid om mij vragen te stellen.


2 termijnen
185
1 termijn
355
Reviews