Align is de online astrologiecursus waarin je de eeuwenoude taal van de sterren op een leuke en lichte manier leert.
As above, so below. As the universe, so the soul.
– Hermes Trismegistus 
Welkom bij Align
Align is de meest uitgebreide en heldere online cursus over astrologie in Nederland in België. Zonder urenlang in de boeken te zitten of eindeloos rijtjes uit je hoofd te leren doe je snel nieuwe kennis op. Je leert astrologie als fantastische tool voor persoonlijke ontwikkeling kennen. Nieuwe inzichten integreer je gelijk in je eigen leven. 
Herken je dit?
 • Je wil al langer alles over astrologie leren, maar het aanbod aan traditionele opleidingen en online cursussen overweldigt je
 • Je bent vooral benieuwd naar hoe je astrologie kan vertalen naar de praktijk. Berekeningen en theorie; allemaal interessant. Maar jij wil astrologie inzetten om je eigen leven en dat van anderen te verbeteren
 • Je hebt de slag te pakken en wil op je eigen tempo astrologie leren. Je wil niet gebonden zijn aan vaste lesprogramma's
 • Je bent een snelle leerling en hebt zin om je helemaal op dit onderwerp te storten. Of je hebt juist weinig tijd beschikbaar en wil alle tijd nemen 
 • Je hebt een eigen praktijk als coach of therapeut, en wil astrologie inzetten als aanvulling op de kennis die je al hebt 
 • Óf het lijkt je juist leuk om vooral aan de slag te gaan met jouw astrologie en die van je omgeving 
 • Je hebt al wel eens astrologische boeken opengeslagen, maar bent afgeknapt op oubollige benaderingen en taalgebruik
Wat Align voor jou kan betekenen 
 • Je leert astrologie op een begrijpelijke en behapbare manier. Bye bye overwhelm.
 •  Je snapt waarom astrologen een duiding op een bepaalde manier aanpakken. Je leert niet alleen de theorie achter astrologie maar ook hoe je dit op een aantrekkelijke manier kan overbrengen aan een ander
 • Align stimuleert je om praktisch aan de slag te gaan met astrologie. Zo kan je jouw relaties, eigenwaarde, carrière en spiritualiteit in lijn brengen met je eigen geboortehoroscoop
 • In Align staat de praktische vertaling van astrologie voorop. Je zal zo niet vastlopen in complexe berekeningen, maar kan het programma bingen alsof het een goede Netflixsserie is 
 • Je leert astrologie op een gedegen manier door een professioneel astroloog (maar ook door een astroloog die het op een begrijpelijke en moderne manier brengt, waardoor de uitleg gelijk 'klikt')
Een nieuwe manier
Welkom bij de online astrologieschool die klare taal met diepgang combineert. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden, met een eindeloos groeiende basis aan content en lessen. Ik laat je zien hoe je astrologie kan gebruiken om 100% in lijn te gaan leven met je essentie, en welke schitterende dingen hieruit voort kunnen komen. 

Wil je dieper in je relaties duiken? Je spirituele ontwikkeling begrijpen? Of juist beginnen bij het begin en leren een pro te worden in je astrologische duidingen? Begin waar je wil!
Alles inbegrepen
Met astrologie zijn er eindeloos veel onderwerpen om te bespreken. Van de meest aardse zaken: als wat jouw droombaan is of wie de perfecte partner voor je is, naar het spirituele deel, het vinden van heling en het begrijpen van vorige levens. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen (klik op het pijltje om het overzicht te zien)
De astrologiecursus
Alle basiskennis die je nodig hebt om je eigen geboortehoroscoop te begrijpen; aan het einde benader je een astrologisch profiel zelfverzekerd en is het geen hocuspocus meer. Hierna heb je alle kennis op zak om zelf aan de slag te gaan met astrologie.

1. De betekenis van de tekens van de dierenriem in de astrologie. Hoe jouw energie en karakter werkt.
- Hoe je je eigen horoscoop opzoekt (en mijn instellingen)
- De modaliteiten/kruizen
- De elementen
- De polariteiten
- Overzicht van alle tekens 
2. Werken met de planeten en wat ze te betekenen hebben. Talenten, potentie, wat er op je pad komt, missie. 
- Planetaire kwaliteiten: heerschappij, verhoging, val, vernietiging
- De grote lichten: zon en maan
- De snelle planeten: Mercurius, Venus en Mars
- De sociale planeten: Jupiter en Saturnus
- De langzame planeten: Uranus, Neptunus en Pluto
3. De astrologische huizen. Waar je focus naar uit mag gaan en belangrijke thema's.
- Hoe werken de huizen?
- De hoeken: ascendant en descendant
- De hoeken: Midhemel en Imum Coeli
- Moderne en traditionele duiding van de huizen
- Alle huizen op een rij
- Verschillende huizensystemen
- Huisheersers en lege huizen
4. Werken met aspecten. Ontdek de levensgebieden waar het gemakkelijk stroomt en waar je blokkades tegenkomt - en hoe ze te overwinnen.
- De majeure aspecten
- Orbs en afwijkingen
- Buiten teken-aspecten
- Duiden in laagjes
- Aspectpatronen
- Bonus: mineure aspecten 
5. De astrologische synthese: in dit onderdeel leer ik je de fijne kneepjes van het astrologische vak, waar je vaak vastloopt als je astrologie leert door zelfstudie. Hier vindt de magie plaats! 
- Mijn stappenplan
- Psychologische benadering: zon en maan
- Groeiproces: van hoek naar hoek
- Intern versus extern: langzame planeten in aspect
- Thuis v.s. de buitenwereld: hemisferen 
- De weg van de maansknopen
De masterclasses
Hier vind je meer dan 20 uur aan video-opnames (en dit bestand blijft groeien!) waarin je je compleet kan onderdompelen in een astrologisch onderwerp. Ik nam masterclasses op over alle planeten en alles wat je ervan moet weten, maar ook over onderwerpen als je helingsproces, zielsmissie en droomcarrière.

De planeten
- De maan(cyclus) werken met emoties
- Mercurius: de eeuwige student in jezelf (over hoe je leert en communiceert)
- Venus: liefde, relaties en schoonheid
- Mars: jouw drive, passie en temperament
- Jupiter: jouw potentieel en visie
- Saturnus: karma, harde lessen en volwassen worden
- Uranus: jouw authenticiteit en hoe jij op durft te vallen
- Neptunus: spiritualiteit en inspiratie
- Pluto: werken met trauma en transformatie 

Asteroïden, sterren en punten
- De maansknopen: vorige levens duiden en zielsmissie vinden

Technieken om te duiden en te voorspellen
- Masterclass over werken met aspecten
- Masterclass over voorspellen met transits
- Masterclass over de solaar: de jaarhoroscoop

Praktisch toegepaste astrologie
- Carrièreastrologie en een passende carrière vinden met astrologie
- Masterclass manifesteren met astrologie
Maandelijkse voorspelling en gunstige datum
Voor de start van iedere maand praat ik je door de maand heen en staan we stil bij de belangrijkste astrologische veranderingen en hoe je hier je voordeel mee kan doen. We hebben het over de belangrijkste transits van de maand en hoe ermee te werken. Ook deel ik je de beste datum van deze maand - waarop de sterren gewoonweg gunstig staan. De beste datum om iets bijzonders of belangrijks te ondernemen dus!
Community + maandelijkse lives
In het forum van Align kan je al je ideeën uitwisselen met andere deelnemers (nu al meer dan 100 anderen) en discussies voeren over astrologie. Ook sta ik klaar om hier al je vragen te beantwoorden. Daarnaast komen we iedere maand bijeen in de maandelijkse meet-ups. Ik bespreek dan een specifiek astrologisch onderwerp waar je alles over wil weten - ook is er de ruimte om mij al je vragen te stellen.
De onderwerpen
Vervullende relaties
Relaties zijn de spiegel van je binnenwereld. Ontdek wat je nodig hebt in relaties, wie er bij je past en wat je waard bent. Door te begrijpen wat een relatie voor jou succesvol maakt blaas je bestaande relaties nieuw leven in. 
Missie ontdekken
Wat je toen hebt in dit leven staat in de sterren geschreven. Door je er bewust van te worden raak je in een spirituele stroomversnelling en vind je houvast en richting. 
Droomcarrière bouwen
Je ontdekt je passies, unieke talenten, potentieel en kansen. Astrologie laat je niet alleen mogelijke richtingen zien, maar ook welk werkverband en werkomgeving voor jou perfect zijn.
Wanneer je je nu aanmeldt, krijg je toegang tot...
 • De uitgebreide cursus waarin de fundamenten van de psychologische en spirituele astrologie worden besproken
 • Een astrologische community met maandelijkse live meet-ups via Zoom, waarin we een specifiek thema uitdiepen
 • 15 videomasterclasses van 60 tot 90 minuten waar we diepte in gaan - over planeten, asteroïden, voorspellingen, etc.
 • Een platform met een discussieforum en de mogelijkheid om al je vragen aan Nora te stellen
Over Nora Gosselink 
Nora is erkend praktijkvoerend astroloog, historica en spreker. Ze combineert eeuwenoude kennis met wat we vandaag de dag goed kunnen gebruiken. Ze staat bekend om hoe ze een nuchtere levenshouding en spiritualiteit weet te verbinden. 

Binnen de spirituele wereld was astrologie de taal die gelijk tot haar sprak. Na jaren op zoek te zijn naar antwoorden, leerde de taal van de sterren haar zelfrespect en zelfbewustzijn te ontwikkelen. Op het moment dat je contact met je essentie oersterk wordt, is het heel makkelijk om te zien wat jouw pad is, gelooft ze. 

Nora gaf al meer dan 50 masterclasses, schrijft over astrologie voor JAN Magazine, verscheen in verschillende media (o.a. VIVA, Cosmopolitan, Koffietijd, Radio1) en haar astrologiepodcast is meer dan 40.000 keer gedownload. 
Ervaringen
Ik vind dat Nora over ontzettend veel waardevolle kennis beschikt en dit erg goed weet over te dragen op anderen, daarom heb ik ook afgewacht tot Nora met een cursus zou komen. Haar stijl spreekt mij het meeste aan. De cursus is fijn en overzichtelijk met een goede opbouw. Ook is het voor mij makkelijk op te pakken als ik minder tijd en ruimte heb.

Bedankt voor het delen van al je kennis Nora, zowel op Instagram als in de cursus. Het is voor mij super inspirerend en waardevol, keep up the good work :)
Aria
Eindelijk ben ik ertoe geraakt om de eerste opdrachten te maken. Ik wil je eerst feliciteren met je programma Align! Na heel wat boeken te hebben gelezen en ook een beginnerscursus te hebben gedaan vorig jaar, ben ik zeer enthousiast over jouw programma. Het is een voordeel met een fulltime job en een huishouden waarbij de partner vaak niet thuis is, dat Align vooral zelfstudie is op eigen tempo. Maar stiekem zou ik willen dat ik al veel verder was. 😉
Jasmine
Ik ben echt heel blij met het programma en verheug me op dinsdag en de nieuwe modules in het nieuwe jaar! ✨ Verder: voor mij is astrologie leren steeds het toevoegen van een nieuw laagje. En herhalen. Dat kan heel goed met Align. De informatiedichtheid is hoog, en door te herhalen haal ik er steeds nieuwe dingen uit en bouwt mijn inzicht op. En fantastisch dat heel veel gaat via videoles!
Rebecca 
Ik ben echt heel blij met jou programma. Ik heb nu al zoveel meer geleerd dan alle cursussen en “zelfstudies” waar ik al 2 jaar mee bezig ben! Het is laagdrempelig, begrijpelijk en gestructureerd.
Sanne
Ik had al een kleine verzameling astrologieboeken, maar hoe je het uitlegt is nog echt verhelderend. Soms vind ik het nog erg lastig om alle informatie aan elkaar te "plakken" in mijn hoofd en er een geheel van te maken en je masterclasses zijn echt heel fijn daarvoor! 😊
Iris
Ik heb geleerd hoe gelukkig astrologie me maakt :-) Ik heb me vaak op dat geluksgevoel betrapt als ik op Align bezig was of met een radix. De duiding van modaliteiten, elementen en polariteiten vond ik eigenlijk heel sterk en heeft iets doen klikken in m'n hoofd. Die neem ik mee als ik een teken duidt, van daaruit gaat het veel makkelijker!
Julie
Zo fijn om nu ook van jouw cursus te leren, ik leer zoveel extra bij! En wat een fijne huiswerkopdracht dit. Heerlijk om er op die manier dieper op in te gaan. Ik leer iedere dag weer iets over mezelf bij.
Nadia
Lieve Nora, ik ben superblij met je membership! Alles wordt enorm goed en helder uitgelegd. Vind het een zeer goede manier om te oefenen met astrologie en zo stap voor stap meer bekend te worden in deze magische wereld. De volle en nieuwe maan zijn mijn me-time momentje geworden. Genieten echt! Ik ben groot fan!
Lin
Ik heb ook bij anderen cursussen gezien; maar ik vind jouw manier van dingen uitleggen fijn (via Instagram en je webinars) en je neemt de tijd wanneer iemand een vraag heeft. Het geeft mij het gevoel dat je ook betrokken bent bij mij verder helpen ontwikkelen, dat maakte dat ik Align bij jou wilde volgen.

Ik vind het fijn dat het beschikbaar blijft en je het op je eigen tempo kunt doen, ook de opbouw is prettig. Wat ik merk dat mijn kennis over andere tekens ook breder is geworden, waar ik eerder vooral de voor mij bekende tekens kende. Heel fijn! Ga vooral zo door!
Anne
Ik ben best wel kritisch met wie ik sowieso volg als het om astrologie gaat. Bij Align en Nora had ik wel meteen een goed gevoel! Ik ben heel blij dat het niet alleen gaat over uitleg over de dingen die al 'vast staan' zoals wat de tekens betekenen en waar de planeten voor staan, maar dat je ook actuele dingen steeds toevoegt zoals info over de nieuwe maan en de volle maan. Daarbij is het onderdeel 'de beste dag van de maand' mijn favoriete onderdeel!
Keep up the good work, heel inspirerend! 
L.


2 termijnen
525
1 termijn
999
4 termijnen
270
Twijfel je nog? Boek hier een call met Nora
 • Heb je nog vragen over het programma of ben je er niet zeker van of Align voor jou is? Boek hieronder een call van 20 minuten om Align te ontdekken en al je vragen te stellen:
Maandelijkse extra's
 • De mogelijkheid om Nora al je vragen te stellen over jouw radix
 • Een groeiend bestand aan online lessen en nieuwe masterclasses over specifieke onderwerpen (zoals geld & astrologie of manifesteren met astrologische plaatsingen)
 • Maandelijkse lives met de community en mystery charts
Waarom Align?
Nora begon met haar astrologische reis door zichzelf de kennis aan te leren. Uiteindelijk leerde ze van verschillende astrologische leraren over de hele wereld om uiteindelijk haar kennis samen te brengen in haar praktijk. Zelf heeft ze oog voor alle astrologische tradities: de pyschologische astrologie, spirituele astrologie, evolutionaire astrologie, en meer. 

Align zorgt ervoor dat jij niet meer hoeft te zoeken. Je krijgt toegang tot de belangrijkste inzichten die Nora in haar studieproces opdeed en hebt jarenlange astrologische kennis beschikbaar at your fingertips. Het programma wat ze zelf had kunnen gebruiken toen ze haar astrologische reis begon - en ervoor zorgt dat je in topsnelheid een pro wordt in je astrologische kennis - en dus ook je persoonlijke ontwikkeling.

Video's uit de cursus

Een rondleiding door het programma:
Een voorbeeldvideo uit de cursus (fragment uit module over planeten - video over de sociale planeten, Jupiter en Saturnus)
Veelgestelde vragen
Is dit programma te zien als een opleiding tot professioneel astroloog?
Goede vraag. 'Astroloog' is geen beschermde titel, dat betekent dat iedereen zich in principe zo mag noemen en diensten kan aanbieden. Zo zijn er cursussen van een maand die je beloven op te leiden tot professioneel astroloog, maar ook opleidingen van 4 à 5 jaar. 

Dit programma kan je gebruiken voor je eigen plezier en ontwikkeling, maar als je de stof serieus bestudeert en ermee oefent, biedt het een uitstekende basis om in de toekomst professioneel aan de slag te gaan als astroloog. Als je deze ambitie hebt, neem dan vooral even contact met me op, dan kan ik met je meekijken naar je leerproces en je adviseren over waar je nog meer aandacht aan mag besteden. 
Is dit programma ook iets voor mij als ik al veel kennis van astrologie heb/een beginner ben?
Het programma is zo ingericht dat je kan starten bij wat jou interesseert. Als je dus nog geen kennis hebt van astrologie, kan je beginnen met het begin (de basiscursus) en neem ik je mee in alle stappen om een horoscoop te duiden. Daarna kan je je vrij verdiepen in jouw favoriete onderwerpen door losse masterclasses te volgen.

Ook als je al veel kennis hebt van astrologie is het programma waardevol vanwege het grote en groeiende bestand aan masterclasses over geavanceerde onderwerpen. Zo komen ook complexere elementen aan bod, zoals aspecten, voorspeltechnieken en asteroïden. Daarnaast kan het heel fijn zijn om je kennis op te frissen met de basiscursus als je autodidact bent. Zo weet je zeker dat je een kloppend stappenplan volgt tijdens het duiden en kan je je technieken verder verscherpen.
Met welke levensthema's en uitdagingen kan astrologie me helpen?
Wat zo bijzonder is aan jouw geboortehoroscoop is dat het werkt als een blauwdruk van jouw ziel en aardse leven. Dat betekent dat het jou zo compleet mogelijk vangt en je aan de hand van je horoscoop uitspraken kan doen over praktisch alle aspecten van je leven. 

Astrologie laat je zien wat jouw potentie is en hoe je het beste van die potentie kan maken. Het nodigt je aan weer in je kracht te gaan staan en je leven zo in te richten dat je echt kan shinen
Wat is het verschil met jouw eerdere Iris membership?
Iris, mijn membership, was erop gebouwd om iedere maand een beetje nieuwe astrologische kennis te delen en je uit te nodigen om te werken met de invloed van de maan. Align is daarentegen een programma waar ik al mijn passie en kennis in heb gegoten. Als je houdt van mijn werk en stijl als astroloog dan ga je hier alles vinden wat je zoekt. Met dit programma ontwikkel je je tot een expert in de kunst van het astrologisch duiden en leer je je eigen horoscoop volledig te belichamen (als je dat doet gaat er zoveel stromen in je leven!).
Wat onderscheidt Align van de andere cursussen over astrologie?
Bij Align kan je op je eigen tempo en wanneer je wil door de stof gaan die je aanspreekt. Ook hanteer ik een praktische en moderne benadering van astrologie: geen ouderwetse begrippen, maar juist zo gebracht dat je de lessen hier en nu in je eigen leven kan toepassen. Dus als je zin hebt in een intensieve studie astrologie biedt Align je dat, als je liever wanneer je wil eens alles begrijpt van relaties of spiritualiteit volgens de astrologie kan je het programma ook zo volgen.
Wat kan je met astrologie als toch alles al vaststaat bij je geboorte?
Zo benader ik astrologie zelf niet. Astrologie laat je de potentie zien die al in jouw schuilt, nu is het aan jou om te werken met de schaduwzijden van je plaatsingen en de lichte kanten de belichamen. Traditionelere vormen van astrologie suggereren wel eens dat je geluk of ongeluk al vaststaat in de sterren, daar geloof ik niet in. In mijn benadering heb ik het niet over goed of fout, positief of negatief, en zeg ik ook niet dat 'je er maar moet leren leven'. We hebben het juist over hoe je astrologie kan inzetten om het leven van je dromen te leiden!
Hoe kom jij aan je kennis en waarom zou ik dit programma bij jou moeten volgen?
Ik sta bekend om mijn vermogen om astrologie als oude spirituele leer te vertalen naar de behoeftes van mensen anno 2022! Hier ben ik gepassioneerd over; waardevolle kennis naar een breder publiek brengen.

Ik ben begonnen met het bestuderen van astrologie als autodidact - betekent dat ik een groot deel van mijn kennis uit boeken heb gehaald. Hierna heb ik me bij verschillende leraren en instituten laten bijscholen.

Binnen mijn onderzoeksmaster specialiseerde ik me in de geschiedenis van spiritualiteit en astrologie. Ik heb dus niet alleen specifieke astrologische kennis, maar ben ook geschoold in spirituele geschiedenis. Verder ben ik erkend als astroloog door de Astrologische Vakvereniging Nederland, dit betekent dat ik uitgebreid getest ben op mijn kennis en vaardigheden als astroloog. 

Als je nog niet bekend bent met mijn tone of voice en stijl raad ik je aan om eens mijn podcast te luisteren of mijn Instagrampagina te bekijken! :-)
Hoe lang houd ik toegang tot dit programma?
In principe houd je gewoon toegang tot dit programma en zit er geen deadline op. Ook de maandelijkse content blijft dus onbeperkt beschikbaar. Het platform zoals het er staat zal in ieder geval tot december 2024 beschikbaar blijven. (Mocht het programma ooit stoppen, dan ontvang je alle content als downloads in je mail.) Het is dus een eenmalige investering om blijvend toegang te houden!